Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 4, 2023 Administrator Postat Februarie 4, 2023 Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @LCS| JusT_A_RabbiT Reporter - devylinn: Bună! Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! LCS| JusT_A_RabbiT : Salutare ! Nu e ca și cum n-am avut de ales , îți mulțumesc pentru invitație Reporter - devylinn: Pentru început am să îți adresez câteva întrebări personale, putem începe? LCS| JusT_A_RabbiT : Da , desigur Reporter - devylinn: Cum te numeșți, câți ani ai și unde locuiești? LCS| JusT_A_RabbiT : Mă numesc Adelin, am 24 de ani și locuiesc in Orsova Reporter - devylinn: Ce îți place să faci în timpul liber? LCS| JusT_A_RabbiT : in mare parte jocuri video , Netflix și desigur pentru că sunt același RabbiT berea cu prietenii Reporter - devylinn: Ce abilitate ai vrea să stăpâneșți? LCS| JusT_A_RabbiT : Pai sa spunem că sa pot auzi gândurile persoanelor cu care vorbesc (Ha? Mă placi? ) Asta am auzit acum de la tine Reporter - devylinn: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? LCS| JusT_A_RabbiT : 2 scheleți se trag de piele Reporter - devylinn: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? LCS| JusT_A_RabbiT : Pai sunt 2 tipuri de oameni , cei care recunosc și cei care nu o fac dar cel mai bine incepi ziua în modul asta Reporter - devylinn: Cât de diferită era viața ta acum un an? LCS| JusT_A_RabbiT : Pai s-au schimbat multe în ultimul an , pot spune că e foarte diferită Reporter - devylinn: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? LCS| JusT_A_RabbiT : Cel mai interesant loc în care am fost este piscina lui @X-Tream, desigur și curtea lui cu Haș Reporter - devylinn: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. LCS| JusT_A_RabbiT : Calități: Rezistența la alcool , rime pe loc , n-am nici o idee în rest Defecte: n-am, ce-s alea? Reporter - devylinn: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăieșți? LCS| JusT_A_RabbiT : Din Romania ar fii București și internațional cred că ar fii tot București dar alt cartier Reporter - devylinn: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekendul? LCS| JusT_A_RabbiT : Undeva in ciubăr , câteva grătare, alcool , muzica și distracție Reporter - devylinn: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? LCS| JusT_A_RabbiT : O păpușă de silicon Reporter - devylinn: Ce gen de muzică asculți? dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă care este aceasta LCS| JusT_A_RabbiT : In general Rock/Rap , și dacă tot e un fel de promovare, propria mea melodie DMA-Poet desigur Reporter - devylinn: Care este cea mai grea lecție pe care ai învățat-o? LCS| JusT_A_RabbiT : Înmulțirea și Împărțirea, lecții mai grele n-am avut Reporter - devylinn: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit? LCS| JusT_A_RabbiT : Mai este din interviu? , eu sunt , sper că și tu ești Întrebări despre lumea virtuală: Reporter - devylinn: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? LCS| JusT_A_RabbiT : Pai jucam pe un server de CS 1.6 pe atunci numele era ^3rBoD^ dar aveam un stil mai ciudat de a juca și țopăiam mult pe harta atunci mi s-a spus RabbiT și de acolo am continuat cu JusT_A_RabbiT Reporter - devylinn: Ce jocuri preferi sa joci? LCS| JusT_A_RabbiT : Counter Strike 1.6 PC , iar pe telefon Critical Strike , nu e mare diferență Reporter - devylinn: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? LCS| JusT_A_RabbiT : Am mai avut ieșiri sa ne cunoaștem in realitate , dar sincer toți sunt oameni faini și cred că , cu toți Reporter - devylinn: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? LCS| JusT_A_RabbiT : M-am rătăcit pe aici și din câte se pare aici am rămas , nu mai contează cum am aflat de ea Reporter - devylinn: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia ? LCS| JusT_A_RabbiT : Am o părere foarte bună , multe chestii schimbate în ultima perioadă dar toate in bine și asta datorită administrației și staff-ului de nota 2000 (acu îmi dați Helper) Reporter - devylinn: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? LCS| JusT_A_RabbiT : Ai timp? Mă înțeleg cu majoritatea oamenilor de pe această comunitate , ii respect pe toti dar o sa spun câțiva dintre cei mai buni prieteni cu care inca țin legătura (X-Tream, Bambuu , Delevișa , Potârleanu, Diamond , Twix , Galben , Jerk , XxHevotionXx , Aser , Alek ) Reporter - devylinn: Ai vreun server favorit din comunitate ? LCS| JusT_A_RabbiT : CSGO-AMA Reporter - devylinn: Am ajuns la final, ce părere ai despre acest interviu și dacă ai un mesaj pentru cititorii LCS| JusT_A_RabbiT : Mi-a făcut plăcere să răspund la întrebările tale , erau de așteptat zic eu răspunsurile mele și pentru cititorii , aia multi (P.S. la mine citesc multi) ! Bai să fiți CuMinte nu Cuminți!!! Va pupă Iepurașul Reporter - devylinn: Mulțumesc frumos pentru raspunsuri și sinceritate, o seară frumoasă îți doresc Acesta a fost interviul susținut de către @devylinn @ Anormalii& @LCS| JusT_A_RabbiT O părere și o notă!
LCS PREMIUM LCS| JusT_A_RabbiT Postat Februarie 4, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 4, 2023 Mulțumesc pentru invitație încă o dată, ești cea mai tare
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Februarie 4, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 4, 2023 Un interviu reușit, ai încercat sa mai pui și câteva noi întrebări și ți-a ieșit sub formatul acesta. Felicitări!
Fondator X-Tream Postat Februarie 4, 2023 Fondator Postat Februarie 4, 2023 Ce sa mai, iepurila style. Nota 10 pentru interviu. PS: Ai uitat sa-i dai cadou un morcov.
LCS PREMIUM LCS| JusT_A_RabbiT Postat Februarie 4, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 4, 2023 Acum 24 minute, X-Tream a spus: Ce sa mai, iepurila style. Nota 10 pentru interviu. PS: Ai uitat sa-i dai cadou un morcov. Yayaaaaaaa Te pup
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 4, 2023 Autor Administrator Postat Februarie 4, 2023 Acum 29 minute, X-Tream a spus: Ce sa mai, iepurila style. Nota 10 pentru interviu. PS: Ai uitat sa-i dai cadou un morcov. Îi dau de ziua lui PS: Mersi fain @Mr.JohnnySins
Administrator Andt. Postat Februarie 4, 2023 Administrator Postat Februarie 4, 2023 Un interviul minunat , felicitarii pentru munca depusa !
LCS PREMIUM Casper Postat Februarie 5, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 5, 2023 Felicitari! Ami plake mult raspunsurile la epure :)))
LCS PREMIUM LCS| JusT_A_RabbiT Postat Februarie 5, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 5, 2023 Acum 1 oră, Casper a spus: Felicitari! Ami plake mult raspunsurile la epure :))) Mulțumesc mult , și lui Epure plake mult la tine Îmi pare scuze că am uitat sa te trec la perteni Capser
LCS PREMIUM Casper Postat Februarie 5, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 5, 2023 Chiar acum, LCS| JusT_A_RabbiT a spus: Mulțumesc mult , și lui Epure plake mult la tine Îmi pare scuze că am uitat sa te trec la perteni Capser Da da, sigur..sarpe
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 5, 2023 Administrator Postat Februarie 5, 2023 Frumos interviu, se vede ca ii e foame lui Iepurila, ii dau eu un . Ca si nota, bineinteles 10+. Felicitari la amandoi pentru munca depusa.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.