Sedativ Postat Februarie 3, 2023 Postat Februarie 3, 2023 Nume reclamant: Sedativ Nume admin reclamat: Extazzyy1 Motiv: Slay aiurea Durata Ban (Daca este cazul): - Dovada(video/poza/demo): https://imgur.com/a/YkxJSUX Intru in ascunzatoarea lui fara sa-l vad si pun saci, si cand pun saci trec peste laserul lui si imi da slay aiurea
ExtazzYy Postat Februarie 4, 2023 Postat Februarie 4, 2023 În primu rand am avut lm pus și tu ai vrut sa ma scoți din ascunzătoare cu saci. În al 2 rand saci+lm se pedepsește cu slab deci nu înțeleg de ce vi cu deastea la mine
Dorin gabriel Postat Februarie 4, 2023 Postat Februarie 4, 2023 În primul rand,eu zic sa ai un limbaj mai decent față de cei din staff, Și ieri când am fost on la fel aveai limbajul ,încearcă sa vorbești mai civilizat
Dorin gabriel Postat Februarie 4, 2023 Postat Februarie 4, 2023 Se vede foarte clar pe dovada care ai pus-o ca după ai înjurat,nu se procedează asa
Chestorr Postat Februarie 4, 2023 Postat Februarie 4, 2023 Daca tot faceti reclamatii cititi si voi regulamentul inainte de a face o reclamatie, dragi playeri. In niciun caz reclmatia asta nu si are rostul.
Sedativ Postat Februarie 4, 2023 Autor Postat Februarie 4, 2023 degeaba veniti cu vorbe in vant, v-ati cam luat-o in cap voi adminii, nu ma astept sa imi tina cineva partea ca e logic, dar lasati parerile si aduceti dovezi inainte sa dati slayuri aiurea, astept raspunsul unui admin mai mare in grad
Dorin gabriel Postat Februarie 4, 2023 Postat Februarie 4, 2023 Dovada este în care ai pus-o tu,ca ai injurat
Dragonasu0 Postat Februarie 4, 2023 Postat Februarie 4, 2023 Eu zic că extaz a procedat corect fața de situația aceasta.Nu mai are rost să ne mai abatem la certuri
Metra Postat Februarie 5, 2023 Postat Februarie 5, 2023 (editat) Reclamatia nu isi are rostul! Editat Februarie 5, 2023 de Metra
LCS PREMIUM XenonOne Postat Februarie 5, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 5, 2023 Ai răspunsurile mai sus T/C
Postări Recomandate