Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Ianuarie 30, 2023 Administrator Postat Ianuarie 30, 2023 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @KRATOS.. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @KRATOS.! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Moderator - KRATOS.: salut, cu mare drag ! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Moderator - KRATOS.: sigur , sa-i dam bice Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Moderator - KRATOS.: Ma numesc Marius, am 19 ani si locuiesc in Constanta. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Moderator - KRATOS.: baiat de treaba , care are bun simt si simtu umorului Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai un job? Daca da, care este acesta? Moderator - KRATOS.: momentan nu am un job , sunt inca "elev" sa zic asa Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai vedea tu relatia perfecta? Moderator - KRATOS.: am mai spus, si mai repet, nu cred in aceasta relatie "perfecta" Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care sunt defectele & calitatile tale? Moderator - KRATOS.: la defecte putem spune ca sunt lenes xD dorm cate 14-15 ore , si din cand in cand, uituc=) la calitati putem spune ca s foarte ambitios , daca incep un lucru , nu renunt la el pana nu e gata, si sunt foarte intelegator. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este frica ta? Moderator - KRATOS.: nu stiu ce inseamna. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu ei? Moderator - KRATOS.: am o sora, are 30 ani .. ma inteleg foarte bine cu ea . dar din pacate suntem la distanta Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este mancarea ta preferata? Moderator - KRATOS.: snitel de pui sau pilaf =)) Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai animale de companie? Moderator - KRATOS.: yes, am 3 caini o pisica si un sarpe ( doresc sa imi mai iau un caine fiindca ii ador pur si simplu ) Reporter - Alexandru06 @ LCS: Detii un vehicul personal? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? Moderator - KRATOS.: detin un Audi A3 2.0 TDI , si un dacia logan:) . doresc sa conduc un maserati dar e drum lung pana acolo. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce gen de muzica asculti? Moderator - KRATOS.: rap, rock. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai o ,,melodie preferata” ? Daca da ne-o poti spune si noua? Moderator - KRATOS.: G-Eazy & Halsey - Him & I Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Moderator - KRATOS.: cel mai pregatit. LUMEA VIRTUALA - @KRATOS. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ti-ai ales numele? Moderator - KRATOS.: din god of war, port numele asta din anul 2012-2013... Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri joci? Moderator - KRATOS.: pe pc joc : lol, cs 1.6, cs go , fable tlc , devil may cry etc.. pe ps joc doar god of war , i-ar pe telefon ma joc clash royale . Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Moderator - KRATOS.: de pe facebook, dar o stiu de cv vreme Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitatii? Moderator - KRATOS.: implicare cat mai multa din partea staff ului si seriozitate Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni? Moderator - KRATOS.: cei mai buni prieteni chiar, @Andt. si my bff @Mr.JohnnySins! Reporter - Alexandru06 @ LCS: De ce ai decis sa devii un membru staff? Moderator - KRATOS.: din cauza celor doi , mentionati mai sus @Andt. si in special @Mr.JohnnySins, Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? Moderator - KRATOS.: o comunitate cu un potential deosebit,ce merita apreciata , administratia fiind pe masura, cu niste oameni maturi , care stiu ce au de facut. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? Moderator - KRATOS.: lucrurile evolueaza inspre foarte bine ca sa zic asa.. totul este minunat , imi place foarte mult comunitatea asta, esti cea mai buna din Romania, fara rival , cat despre prima mea impresie.. pot spune ca am fost atras de aceasta comunitatea. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai un mesaj pentru cititori? Moderator - KRATOS.: love you all! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Moderator - KRATOS.: cu mare drag , si sper sa ne auzim cu bine in continuare:> Acesta a fost interviul sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @KRATOS., Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10.
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Ianuarie 30, 2023 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 30, 2023 Felicitări amândurora pentru acest interviu! 10**
Administrator devylinn @ LCS Postat Ianuarie 30, 2023 Administrator Postat Ianuarie 30, 2023 Felicitari la amandoi pentru interviu! Nota 10!
ThunderStorm. Postat Ianuarie 30, 2023 Postat Ianuarie 30, 2023 Felicitari, a iestit foarte bine, nota 10.
Administrator Andt. Postat Ianuarie 31, 2023 Administrator Postat Ianuarie 31, 2023 Un interviu foarte bun 10+ Ma bucur enorm ca ai venit alaturi de noi @KRATOS. , te pup
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.