Administrator devylinn @ LCS Postat Ianuarie 30, 2023 Administrator Postat Ianuarie 30, 2023 Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @jEko @ Reporter - devylinn: Buna Jeko! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! SUPPORT TS3 - jEko @ : Bună Mada, cu mare drag Reporter - devylinn: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? SUPPORT TS3 - jEko @ : Desigur Reporter - devylinn: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? SUPPORT TS3 - jEko @ : Ma numesc Marius, am 26 de ani și locuiesc în Constanța Reporter - devylinn: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? SUPPORT TS3 - jEko @ : Al dracu, ambițios, gelos, foarte indulgent. Reporter - devylinn: Ai un job? Daca da, care este acesta? SUPPORT TS3 - jEko @ : Am mai multe jobb uri dar principalul este "consilier vânzări" la Metro. Reporter - devylinn: Cum ai vedea tu relatia perfecta? SUPPORT TS3 - jEko @ : Relația perfecta este atunci când exista comunicare din ambele părți, nu exista minciuni, nu exista secrete iar cel mai important lucru este sa exista iubire din ambele părți Reporter - devylinn: Care sunt defectele & calitatile tale? SUPPORT TS3 - jEko @ : Ca defecte as spune ca sunt gelos, căpos și al dracu mereu iar ca și calități sunt ambițios, înțelegător cu toată lumea, ajut pe toți cum și când pot Reporter - devylinn: Care este frica ta? SUPPORT TS3 - jEko @ : Frica de a rămâne singur, de nu a mai niciun prieten/cunoștință Reporter - devylinn: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu ei? SUPPORT TS3 - jEko @ : Am o sora mai mare, și am avut un frate mai mic, decedat între timp din păcate. Relația este una foarte bună cu sora mea, este totul pentru mine. Reporter - devylinn: Care este mancarea ta preferata? SUPPORT TS3 - jEko @ : O mâncare speciala nu pot spune ca am, dar ori de câte ori am ocazia sa mănânc sau sa mi gătesc acasă sunt pastele cu creveti Reporter - devylinn: Ai animale de companie? SUPPORT TS3 - jEko @ : Nu, nu am dar urmează sa mi iau o pisicuța Reporter - devylinn: Detii un vehicul personal? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? SUPPORT TS3 - jEko @ : Momentan nu, am deținut un Audi A4 dar l am vândut din motive personale. Ce mi ar plăcea foarte mult sa mi achiziționez este un Range Rover Evoque, iubesc mașina aia Reporter - devylinn: Ce gen de muzica asculti? SUPPORT TS3 - jEko @ : Ascult toate genurile de muzica, de la trap pana la manele Reporter - devylinn: Ai o ,,melodie preferata” ? Daca da ne-o poti spune si noua? SUPPORT TS3 - jEko @ : Nu, nu am o melodie preferata, ascult tot ce prind în funcție de stare Reporter - devylinn: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? SUPPORT TS3 - jEko @ : Desigur LUMEA VIRTUALA - @jEko @ Reporter - devylinn: Cum ti-ai ales numele? SUPPORT TS3 - jEko @ : Numele mi l am ales acum sa zic 10 ani și m am inspirat de la un fost jucător de 1.6 bulgar, el.avand numele Geko, eu l am modificat puțin. Reporter - devylinn: Ce jocuri preferi sa joci? SUPPORT TS3 - jEko @ : Fifa dar în special shootere. Reporter - devylinn: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? SUPPORT TS3 - jEko @ : Am dat din întâmplare peste un server tot mod csgo remake, am luat ban și am întrat sa fac cerere de unban și asa am auzit de LeagueCS Reporter - devylinn: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? SUPPORT TS3 - jEko @ : Comunitatea este una superba, ce evoluează pe zi ce trece, iar staff ul jos pălăria, dacă nu iubeam staff ul actual și comunitatea nu intram și eu în staff. Reporter - devylinn: Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitati? SUPPORT TS3 - jEko @ : Despre evoluția comunității se vede clar, suntem comunitatea nr 1 din Romania la ora actuala, felicitări tuturor Reporter - devylinn: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? SUPPORT TS3 - jEko @ : O prima impresia sa fiu sincer mi se părea ceva banal, ca pe orice alta comunitate, nimic deosebit, dar întrand zi de zi pe server și forum și văzând ce proiecte iau naștere și ce fel este staff ul mi am zis " aici trebuie sa rămân, oamenii ăștia sunt minunati". Reporter - devylinn: Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni? SUPPORT TS3 - jEko @ : Da am destul de mulți prieteni, dacă excludem serverul CSGO la momentul de fata oameni pe care ma pot baza în orice moment sunt @Demon @LeagueCS, @-.ƓσらѕƐη.-, @Santiago., @X-Tream, @Ares, @xxhevvoxx♔ și cel mai mult tu buta pământului Reporter - devylinn: De cand joci pe CSGO si de ce ai ales fix acest server? SUPPORT TS3 - jEko @ : Pe serverul CSGO joc de 2 ani. Am ales serverul printr o fuzione a 2 servere. Inițial eram deținător pe alt server csgo remake, iar Octavian ne a propus sa ne unim serverele sub unul singur, CSGO.LEAGUECS.RO. Nu am stat prea mult pe gânduri mai ales ca ei erau mai vechi, mai populati și același mod. Iar după 2 ani uita ma tot aici și sper sa mai treacă cel puțin 10 Reporter - devylinn: Ce te a facut sa aplici in stafful lui? SUPPORT TS3 - jEko @ : În staff am întrat din dorința de a ajuta, și timpul liber pe care l aveam la momentul actual. Reporter - devylinn: Cum te intelegi cu staff-ul din asistenta tehnica ts? SUPPORT TS3 - jEko @ : Eu consider ca ma înțeleg bine cu toată lumea, unii ma considera rau și al dracu, poate asa este dar nimeni nu i perfect. Reporter - devylinn: Vrei sa transmiti un mesaj pentru cititori? SUPPORT TS3 - jEko @ : Va pupa jEko @ seful suprem de pe LeagueCS Reporter - devylinn: Multumesc pentru interviu ! O zi frumoasa iti doresc! SUPPORT TS3 - jEko @ : Și eu îți mulțumesc pentru tot, have a nice day Acesta a fost interviul susținut de către @devylinn @ Anormalii & @jEko @ O părere și o notă!
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Ianuarie 30, 2023 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 30, 2023 Super interviu! 10+
Fondator Bombo | ftw. Postat Ianuarie 30, 2023 Fondator Postat Ianuarie 30, 2023 Felicitări pentru munca depusă!
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Ianuarie 30, 2023 Administrator Postat Ianuarie 30, 2023 Felicitari pentru munca depusa, un interviu de nota 10+!
ThunderStorm. Postat Ianuarie 30, 2023 Postat Ianuarie 30, 2023 Foarte bine structurat, frumos si placut, felicitari! Nota 10+++
Administrator Andt. Postat Ianuarie 31, 2023 Administrator Postat Ianuarie 31, 2023 Superb interviul , felicitarii pentru munca depusa , 10+ @jEko @ Lasa codurile alea pe cs....
ThunderStorm. Postat Februarie 1, 2023 Postat Februarie 1, 2023 Super interviul si foarte bine structurat. Nota 10
LCS PREMIUM Casper Postat Februarie 1, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2023 Mda, frumos.... imi plac raspunsurile Ai uitat niste etichetari @jEko @ M-ai dezamagit profund. Ai uitat diminetile la cafea
LCS PREMIUM KiNG ; Postat Februarie 1, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2023 Acum 6 minute, Casper a spus: Mda, frumos.... imi plac raspunsurile Ai uitat niste etichetari @jEko @ M-ai dezamagit profund. Ai uitat diminetile la cafea De ce toată lumea nu înțelege "dacă excludem serverul CSGO". Înseamnă că prima data voi sunteți cei mai buni prieteni
LCS PREMIUM Casper Postat Februarie 1, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2023 Acum 1 minut, jEko @ a spus: De ce toată lumea nu înțelege "dacă excludem serverul CSGO". Înseamnă că prima data voi sunteți cei mai buni prieteni Da da, sigur
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 1, 2023 Autor Administrator Postat Februarie 1, 2023 1 oră în urmă, jEko @ a spus: De ce toată lumea nu înțelege "dacă excludem serverul CSGO". Înseamnă că prima data voi sunteți cei mai buni prieteni Si eu sunt la acelasi nivel cu cei de pe csgo!! Nu ma uitaa ca daca nu, iti iei bataie
LCS PREMIUM Tarzy Postat Februarie 1, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 1, 2023 Acum nu stiu din ce categorie fac parte eu
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.