Sari la conținut

[FOOTBAL] Leo Strizu recunoaște că nu-și găsește locul la FCSB: ”Ăsta e adevărul”. Ce spune de licență


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

a123.jpg

SURSA: CLICK AICI

Leo Strizu (55 de ani) a vorbit despre scandalul din fotbalul românesc legat de carnetele de antrenor și licențele pe care nu le dețin anumiți oficiali din primul eșalon, cum este și cazul lui Mihai Pintilii (38 de ani). 

Leo Strizu recunoaște că nu-și găsește locul la FCSB: ”Ăsta e adevărul”. Ce spune de licență

Strizu a explicat de ce a acceptat acest rol la vicecampioana Ligii 1, deși a recunoscut că nu-și găsește locul la FCSB.

”Eu nu mi-am închiriat licența. Eu am fost solicitat și am făcut-o doar pentru club. Poate că am pus și eu umărul puțin sau poate voi pune umărul la formarea lui Pintilii ca antrenor.

Poate dacă era vorba despre alt nume, și nu Pintilii, poate nu mă înhămam.

Dar eu sunt angajatul clubului, nu puteam să refuz ce mi-a propus patronul”, a spus Strizu, la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB - Farul, care se va juca duminică, 29 ianuarie 2023, de la ora 19:00 pe Arena Națională, în direct la Digi Sport 1.

Strizu: ”Așa e, am spus că nu-mi găsesc  locul la FCSB

Antrenorul a explicat apoi și gestul său de la meciul cu Hermannstadt, din etapa trecută, când FCSB s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Omrani. Înaintea partidei, Leo Strizu s-a plimbat minute în șir în vecinătatea arenei din Sibiu și a recunoscut că nu-și găsește locul la FCSB.

”Trăiesc o stare înainte de meci, îmi adun gândurile. În timp ce echipa se pregătea de meci, era o perioadă de câteva minute în care eu nu mai aveam ce să fac și nu pot sta jos. Am ieșit din stadion două-trei minute după care m-am intors.

Așa e, am spus că nu-mi găsesc  locul la FCSB, ăsta e adevărul”, a mai spus Strizu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate