jidanuL Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Numele tău : Adrian fost nume Tiganu Vârsta ta : 20-21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am fost si inainte am ajutat cu cat sa putut staff-ul, am intampinat o problema la calculator cei care ma stiu de inainte am o aplicatie facute acum ceva timp. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu tot ce e mai bun. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @eAgLe EyE HARDCORE(te-am lasat pe tine ca la aplicatia trecuta :)) tpp) Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistent de baza UniqueID : nPzm2nQFRMhngKyda61V2jfUUAU= Editat Mai 16, 2022 de tiganu # rup capu (fosta cerere)
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Posted January 27, 2023 LCS PREMIUM Posted January 27, 2023 , mult succes iti doresc!
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Posted January 27, 2023 LCS PREMIUM Posted January 27, 2023 1. Inactivitate data trecuta pana sa ai probleme cu pc-ul. 2. Faptul ca joci cu coduri pe serverele publice din comunitate ar face reclama proasta staffului.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.