Sari la conținut

[FOTBAL] Rivalul lui Dinamo, atac cu talpa la Vali Lazăr! Cuvinte de laudă pentru Ovidiu Burcă: „E un exemplu pozitiv pentru fotbalul românesc!”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

as123-2.jpg

SURSA: CLICK AICI

Fostul rapidist Adrian Iencsi l-a felicitat pe Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, pentru atitudine, și a ținut să îl taxeze pentru Vali Lazăr pentru incidentul de la amicalul de sâmbătă.

Rivalul lui Dinamo îl desființează pe Vali Lazăr! Cuvinte de laudă pentru Ovidiu Burcă: „E un exemplu pozitiv pentru fotbalul românesc!”

Vali Lazăr s-a răfuit cu antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, la amicalul disputat de „câini” împotriva lui CS Păulești. Jucătorul a făcut un gest care i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată: a aruncat cu două perechi de chiloți de damă spre banca formației din Șos. Ștefan cel Mare, transmițându-le foștilor săi colegi săi îi predea antrenorului articolele.

Fostul fotbalist și antrenor rapidist a comentat incidentul petrecut la Centrul Național de Fotbal Buftea și i-a transmis lui Vali Lazăr că va simți mai bine intensitatea gestului său după ce va deveni antrenor.

Adrian Iencsi a ținut, totodată, să îl laude pe Ovidiu Burcă, antrenor care a demonstrat că are o mentalitate diferită față de tehnicienii prezenți în fotbalul din România.

„Un gest foarte urât. Îmi pare rău că a fost făcut de un jucător pe care l-am apreciat. Mie mi-a plăcut foarte mult Vali Lazăr când juca la Dinamo în Liga 1. Să faci un asemenea gest nu e tocmai plăcut, e un exemplu negativ. Cred că e prima dată când se întâmplă un astfel de gest.

Probabil că o să devină și el antrenor și o să vadă cum ești pus într-o situație în care trebuie să gestionezi 25 de jucători, toți cu caractere diferite. El e încă jucător, nu conștientizează cu adevărat ce înseamnă munca unui antrenor.

Vreau să vorbesc despre partea bună a lucrurilor. Eu chiar sunt surprins de ceea ce face Ovidiu Burcă. Nu mă gândeam că poate ajunge antrenor, eu l-am avut conducător și pot spune că e un băiat foarte inteligent și foarte bine educat. Mie mi se pare că Dinamo joacă foarte bine, un joc bun, eficient. Ei s-ar afla pe un drum bun, însă celelalte probleme sunt legate de discursul lui din fața presei, problemele din cadrul clubului, administrative. Însă ceea ce face Burcă la Dinamo, bravo lui, e un exemplu pozitiv pentru fotbalul românesc”, a declarat Adrian Iencsi, la Pro Arena.

Vali Lazăr, sancționat dur după gestul făcut în fața lui Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă a refuzat să se coboare la nivelul lui Vali Lazăr pentru a comenta gestul fotbalistului, însă conducătorii lui CS Păulești nu au rămas impasibili după episodul petrecut la Buftea.

Fotbalistul a fost amendat cu salariul pentru trei luni și deja a fost îndepărtat din funcția de antrenor a unei grupe de copii pe care o pregătea la gruparea prahoveană.

„L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut.

Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat. Dar, altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală.

Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta. I-am reziliat contractul pe care îl avea în calitate de antrenor la copii și juniori. Copiii nu au ce să învețe de la astfel de oameni”, a declarat oficialul lui CS Păulești, Daniel Iancu, pentru GSP.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate