TwoSs Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Numele tău : TwoSs Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Playeri ,activitate si implicare Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : playeri activitate si mai multa implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie) :technical support request UniqueID : /XDHgXD1p3wABlqvHUtq7o+I5sA=
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Posted January 18, 2023 LCS PREMIUM Posted January 18, 2023 Salut! Chiar daca nu te cunosc atat de bine, in schimb te-am vazut pe TS3 si pot spune ca esti de "treaba" la prima vedere. Chiar daca in regulament scrie clar "varsta minima 17 ani pentru a intra in Asistenta", eu voi face o exceptie si asta este parerea mea si votul meu! De la mine ai , iti doresc mult succes si sper sa fii acceptat!
Girls Queen of Frostbite Posted January 18, 2023 Girls Posted January 18, 2023 Îți dau pro. Sper că @Bombo | ftw.a fost destul de clară astăzi. Succes!
LCS PREMIUM Demon Posted January 19, 2023 LCS PREMIUM Posted January 19, 2023 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul. P.S: Este ultima ta sansa de a face parte din colectivul nostru. Tine-te de treaba!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.