Claudiusad Postat Ianuarie 15, 2023 Postat Ianuarie 15, 2023 1. Propun schimbarea clasei de zombie ''Alien'' cu clasa de zombie care arunca bile de foc, asa playerii mici vor putea juca cu zm cu abilitati si li se va parea mai interactiv. Clasa alien ar putea fi mutata cu o clasa mai in spate. 2. Propun adaugarea unei clase de zombie, tot mai mica, care sa aiba 3 jump-uri, tot in favoarea playerilor mici. 3. Propun un buff pentru nemesis: sa poata arunca o data sau de 2 ori cu acid care sa aiba instant kill. ( cand sunt multi pe server, nemesisul nu prea are sanse si nu mai e asa fun) 4. Propun readaugarea gauss-ului dar si a unei optiuni pentru zombie de a cumpara: anti-gauss pentru a nu fi omorati de gauss. 5. propun adaugarea unei clase de zombie care sa aiba gravitate mare 6. propun adaugarea unei arme - AWP la special weapons dar care are dmg mult mai mare 7. propun adaugarea unei clase de zombie care ''fura'' ap-urile, click stanga 1 ap, click dreapta 2 ap-uri Va multumesc!
skaraotki Postat Ianuarie 15, 2023 Postat Ianuarie 15, 2023 (editat) pentru zm cu 3 jumpuri am vb mai demult cu xeno am zis sa il faca varcolac ca am si gasit skin si sa aibe si double long jump (ctrl w space) mai stiu ca zicea cineva ca ar fi fain sa aibe viata 900 -1000 si sa ia dmg doar 1 /glont. pentru dmg mai mare la clasa asta sa se introduca in M2 la human silver bulets Editat Ianuarie 15, 2023 de skaraotki 1
Game Street Postat Ianuarie 21, 2023 Postat Ianuarie 21, 2023 Pro la toate in afara de 7,poate daca ar face ap-uri,nu daca le-ar fura,ar fi urat sa-ti tot scada ap-urile. 1
Swarm Postat Februarie 21, 2023 Postat Februarie 21, 2023 (editat) Deja au fost adaugate clase noi de zombie pe server, si cel mai probabil vor continua update-urile pe partea de clase. O sa inchid topic-ul acum, daca ai propuneri noi te rog sa redeschizi un nou topic. Nemesis-ul este deja balansat fata de playeri, pe lovitura de lama da instant kill, daca s-ar mai adauga si un "acid", ar fii extrem de nebalansat. Gauss-ul a fost scos pentru ca se facea abuz de el, probabil va fii readaugat in viitor. Editat Februarie 21, 2023 de Swarm 1
Postări Recomandate