A L E X Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Nume : Alexandru Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? :Pentru a ajuta la dezvoltarea forumului prin posturi si prin a , ajuta membri care au nevoie de un ajutor substantial si de a le zice cand gresesc Ce secțiune dorești spre moderare? :Tot forumul deoarece nu sunt moderatori globali care sa se ocupe de tot forumul Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : posturi ca nu este nicio activitate acolo si inchiderea topicurilor la timp pentru ca nu sunt inchise Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : se vede detul de clar cred sunt activ pe tot forumul Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : da Alte precizări :Numai am nimik de zis sper sa fiu acceptat si de a ma pune pe treaba Poți intra pe teamspeak la ședințe? : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
SickBoY AxBxNxHaLaB Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awake Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Cum eu am primit la rândul meu o șansă , sunt de părere că și tu ar trebui să primești una, deoarece avem nevoie de un staff activ și care să se implice in popularea topicurilor de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOne Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeMeGe Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Acceptat ca moderator global la Categorie Generala . Topic inchis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.