Sari la conținut

[TENIS] Ce studii are Simona Halep?


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

aD02MzYmaGFzaD1hYjBhMDViNWFiMTNkOWJmOGU1

Sursa: CLICK AICI

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) traversează cea mai dificilă perioadă din carieră. Sportiva este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping.

Fostul lider mondial se află în fața procesului în care încearcă să-și demonstreze nevinovăția, dar Ion Țiriac (83 de ani) prevede un scenariu sumbru pentru Halep: va reveni pe teren abia ”peste 2-3 ani”.

Simona Halep, absolventa Facultății de Educație Fizică și Sport din Constanța.

Simona și-a dedicat întreaga viață sportului alb. A început să joace tenis la vârsta de 4 ani și a avut rezultate remarcabile încă de la juniori. La 14 ani evolua deja în circuitul ITF și a făcut sacrificii pentru a ajunge la cel mai înalt nivel, inclusiv o operație de micșorare a sânilor. 

Cu toate acestea, Halep nu a renunțat la studii. Sportiva a învățat la Școala Gimnazială nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța, apoi, între 2006 și 2010, a fost elevă la Liceul cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru”, iar în 2014 a obținut licența la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Cu siguranță, situația în care se află acum este una total neplăcută pentru jucătoare, mai ales că a identificat suplimentul nutritiv contaminat cu Roxadustat, substanța interzisă din cauza căreia a fost suspendată, însă perspectivele nu sunt total negre pentru Simona.

Chiar dacă procesul va dura mai mult timp, iar în această perioadă va sta departe de terenul de tenis, indiferent de decizia instanțelor, Halep are un background care-i permite să stea liniștită din punct de vedere financiar.

De-a lungul carierei, a câștigat 40,2 milioane de dolari din tenis, potrivit site-ului WTA, iar averea sa era la începutul anului 2022 de aproximativ 50 de milioane de euro. Între timp, Simona Halep a prosperat în afacerile imobiliare și se află printre cei mai bogați 300 români.

Simona Halep este în vacanță în Oman.

În așteptarea procesului în care va fi judecat cazul său de dopaj, Simona Halep a mers în Oman, unde s-a bucurat de vremea bună. Jucătoarea din România nu a putut sta departe de sport și a postat un filmuleț în care a ținut să le arate fanilor săi că încearcă să se mențină într-o formă fizică foarte bună.

Simona a efectuat anumite exerciții direct pe plajă, printre jaloane.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate