BoGdY Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Nickname: BoGdY Nume Real: Bogdan Vârsta Reală: 25 Număr de Posturi: 56 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : Decembrie 27, 2019 ! am un cont m-ai vechi rog ca un fondator sa imi caute contul cannabis nu mai retin parola sunt din staffu vechi ! dar o sa raman pe acest cont ! Experienţă moderare: 10 ani Categoria de Moderare pentru care optaţi: Jocuri Online O scurtă descriere despre dvs. : sunt un baiat deosebit , ambitios ! Motivul pentru care doriţi un acces: ajut la dezvoltarea comunitati ! Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: stiri gaming noi si toate cele ! Alte precizări (opţional): nimic special Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Acceptat ca moderator . Am vazut ca ti`ai mai ridicat activitatea dupa ce am discutat . Spor la treaba in continuarea . Topic inchis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.