masterofnoobs Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Nume: MasterOfNoobs Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru a ajuta serverul si comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : Stiri. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am avut dar voi avea Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da sunt constient Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu Alte precizări : nu prea am avut activitate pe acest forum dar am avut multa activitate pe server dar sunt sigur ca voi avea si pe forum Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
Community Administrators devylinn @ LCS Posted January 6, 2023 Community Administrators Posted January 6, 2023 Înregistrat 2 ore în urmă Nu prea îmi dau seama, vrei grad pe forum sau admin server? dacă vrei pe forum, eu sunt contra, te-ai înregistrat acum 2 ore la noi pe comunitate și un singur post (această cerere), revino cu o nouă cerere când vei posta câteva știri și vei avea măcar 7 zile la noi pe forum. Mult succes!
Community Founders John @ Anormalii Posted January 6, 2023 Community Founders Posted January 6, 2023 2 hours ago, masterofnoobs said: Nume: MasterOfNoobs Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru a ajuta serverul si comunitatea Ce sectiune dorești spre moderare? : Stiri. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am avut dar voi avea Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da sunt constient Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu Alte precizări : nu prea am avut activitate pe acest forum dar am avut multa activitate pe server dar sunt sigur ca voi avea si pe forum Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da POSTS 1 JOINED 2 hours ago Pentru a deveni moderator sunt impuse 2 conditii obligatorii: MINIM 10 POSTURI PE FORUM SI MINIM 7 ZILE VECHIME PE LEAGUECS. Sunteti respinsi automat daca nu respectati aceste criterii. Cerere refuzata . Multumim.
masterofnoobs Posted January 6, 2023 Author Posted January 6, 2023 Acum 27 minute, devylinn @ Anormalii a spus: Înregistrat 2 ore în urmă Nu prea îmi dau seama, vrei grad pe forum sau admin server? dacă vrei pe forum, eu sunt contra, te-ai înregistrat acum 2 ore la noi pe comunitate și un singur post (această cerere), revino cu o nouă cerere când vei posta câteva știri și vei avea măcar 7 zile la noi pe forum. Mult succes! Nu vreau admin pe forum, vreau pe server
masterofnoobs Posted January 6, 2023 Author Posted January 6, 2023 Acum 15 minute, John @ Anormalii a spus: POSTS 1 JOINED 2 hours ago Pentru a deveni moderator sunt impuse 2 conditii obligatorii: MINIM 10 POSTURI PE FORUM SI MINIM 7 ZILE VECHIME PE LEAGUECS. Sunteti respinsi automat daca nu respectati aceste criterii. Cerere refuzata . Multumim. Nu am facut cerere pentru moderator am facut cerere slot pe server
Girls Queen of Frostbite Posted January 7, 2023 Girls Posted January 7, 2023 Click aici SERVERE PUBLICE ONLINE și caută serverul unde vrei să faci cererea de admin. Locked.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.