snK Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 *Propunere: Sa se adauge un sistem de "trofee si medalii(awards)". *Detalii: Pai fiecare moderator/membru care face parte dintr-un proiect al comunitatii sa primeasca automat un awards(acest awards sa conste intr-o iconita care apare sub datele utilizatorului), nu doar cei care fac parte dintr-un proiect, de exemplu sa se primeasca award pentru "Staff-ul lunii", "Overwatch 1,2,3,lider","Absolvent School Admin", "Absolvent GFX Design", si tot asa... *Cu ce ar ajuta comunitatea?: Cred ca ar spori activitatea in unele categorii, si ar ajuta prin dezvoltarea comunitatii. *Alte informatii: Astept si parerile voastre... P.S: Va rog sa veniti si cu argumente... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOne Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 este o idee interesanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awake Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 PS : Nu știu dacă am dreptul să-mi dau cu părerea la acest topic , dar este o idee foarte bună , deoarece această implementare poate motiva membrii să se implice și mai mult in proiectele comunității. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Rog pe cei care au votat in poll sa zica si motivul, nu sa voteze aiurea, multumesc. @SeMeGe @NeRvOaSa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lem0n.GFZ Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeMeGe Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 A mai fost si nu ne ajută cu nimic. Nu infrumuseta forumul, il făcea doar sa ocupe fiecare topic mai mult spatiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
snK Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 20 minutes ago, SeMeGe said: A mai fost si nu ne ajută cu nimic. Nu infrumuseta forumul, il făcea doar sa ocupe fiecare topic mai mult spatiu Ceea ce a pus sh0k era direct in tema, acesta este plugin, ai are mai multe beneficii fata de ala din tema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SickBoY AxBxNxHaLaB Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Nu ii vad rostul decate ingreunarea forumului . Deocamdata nu suntem destul de stabili cu stafful ca sa facem asta , cand o sa existe aceea stabilitate mai stam de vorba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ALCHEM; Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Propunere respinsa momentan. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.