Sari la conținut

[Crypto]Ledger anunta noul portofel hardware Ledger Stax


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Producatorul de portofele hardware pentru Bitcoin si cryptomonede a lansat un nou model numit Ledger Stax si proiectat de fostul inginer de la Apple, Tony Fadell . Portofelul utilizeaza tehnologia E ink pe un ecran mic, dreptunghiular, asemanator ca aspect cu un smartphone.

ledger-stax-jpg.52087
Dispozitivul va functiona la fel ca celelalte modele de Ledger, permitand utilizatorilor sa stocheze cryptomonede offline in cold storage. Partea frontală a dispozitivului va putea fi personalizat cu fotografii sau NFT-uri, conform paginilor oficiale de prezentare a produsului . Costul acestuia va fi de $279 cu o data estimata pentru livrare in martie 2023. Disponibil acum pentru precomanda, dispozitivul va putea fi achizitionat si din magazinele Best Buy unde mai sunt prezente modelele Ledger Nano S Plus si Nano X.
Stax a fost conceput pentru a introduce un produs mai premium, peste Ledger Nano S care este destul de simplu si are caracteristici similare unei unitati USB. De asemenea, vine intr-un moment oportun pentru compania dupa colapsul exchange-ului FTX in urma caruia majoritatea posesorilor de cryptomonede iau in calcul mutarea activelor intr-un portofel hardware.

Caracteristici Ledger Stax
Bluetooth
USB-C
Ecran tactil
Încărcare fără fir
NFT -uri
Personalizabile
Peste 5000 de monede acceptate
Secure Element chip
macOS & Windows
iOS & Android bitcoinmagazine.com
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate