Sari la conținut

[Crypto] - Fondatorul platformei de tranzacționarea criptomonedelor FTX a fost eliberat pe o cauțiune de 250 de milioane de dolari


dRama t i c a

Postări Recomandate

 

https-d1e00ek4ebabms-cloudfront-net-prod

 

Sam Bankman-Fried - fostul deținător al platformei pentru tranzacționarea criptomonedelor FTX, acum în faliment - a fost eliberat pe o cauțiune de 250 de milioane de dolari.

 

Tânărul de 30 de ani - bănuit că a comis una dintre cele mai mari fraude finaciare din istoria Americii - trebuie să se prezinte la următoarea ședință de judecată în 3 ianuarie. În tot acest timp, va fi obligat să stea în casa părinților săi, sub supraveghere electronică.

Backman a fost extrădat ieri din Bahamas și adus în Statele Unite. Magnatul neagă acuzațiile care i se aduc, dar doi dintre foștii săi asociați au pledat vinovați.

Potrivit procuraturii, tanarul ar fi operat o schemă de fraudare a investitorilor pe platforma FTX, care permitea schimbarea criptomonedelor cu bani obișnuiți.

Cel supranumit „regele cripto" a construit „o casă de cărți de joc, pe o fundație a decepției”, după cum afirmă Comisia pentru tranzacții și valori mobiliare.

Doar celor mai mari 50 de investitori, care nu au mai putut să-și retragă banii, FTX le datorează aproape 3,1 miliarde de dolari.

 

Sursa Click pentru sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate