Sunryse Postat Decembrie 14, 2022 Postat Decembrie 14, 2022 Nume : Melania Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Imi place sa ajut si mi se par interesante anumite contenturi de pe forum. Ce sectiune dorești spre moderare? : Stiri, multimedia. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Postari si activitate. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am avut pana acum activitate, dar o sa incep sa imi fac simtita prezenta pe alocuri. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da. Ești recomandat de cineva din comunitate? : dRama Alte precizări : - Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da.
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Decembrie 14, 2022 Administrator Postat Decembrie 14, 2022 Pro!
LCS PREMIUM Vanthea Postat Decembrie 14, 2022 LCS PREMIUM Postat Decembrie 14, 2022 Pro. Mult succes fata draga
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Decembrie 14, 2022 Administrator Postat Decembrie 14, 2022 Succes
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.