Sari la conținut

[Cerere DNS] Mc.LeagueCs.Ro

B3arHandz

Postări Recomandate

Postat

> Numele d-vs:    Cristian

> IP server:    TBD

(pachetul de gazduire va fi achizitionat prin NeoServer pe 12 Decembrie prin cod de reducere)

> DNS:    MC. LEAGUECS.RO

> Tipul jocului (CS:GO, CS 1.6, SAMP):    Minecraft

> Modul serverului:    Multi-GM Network

(Un Hub din care jucatorii vor putea accesa multiple servere, incepand cu unul tip Survival, urmand sa se adauge SkyBlock si eventual altele at some point)

> Număr de sloturi:    100+

> Firmă găzduire:    NeoServer.ro

> Deținători Principali (numele de pe forum):    B3arHandz

> Deținători Secundari (numele de pe forum):    N/A

> Link GameTracker.com:    TBD

(va fi disponibil incepand cu 13 Decembrie cel mai probabil dupa primirea datelor & realizarea configuratiei de baza)

> Adresa de contact (mail, facebook, steam):    Mail - [email protected] // Steam - https://steamcommunity.com/id/ducristi/ // Discord - B3arHandz#8886

> Recomandat de (numele persoanei care va recomandat forum-ul)*:    N/A, am gasit comunitatea LeagueCs cautand un server de 1.6 ZM. (ZMX)

> Alte Mentiuni:    Acesta va fi un proiect de durata, intrucat voi incepe de la 0 toata configuratia in asa fel incat serverul sa fie cu adevarat LeagueCs branded. Luni voi achizitiona pachetul de gazduire (pentru care voi avea nevoie de codul de reducere) pentru a putea lucra direct in prod. env. (este dificil sa portezi un server realizat local pe un host datorita bazelor de date si a multiplelor versiuni de java care pot crea probleme de compatibilitate nedorite respectiv greu de rezolvat time wise) si intr-un scenariu ideal serverul va fi pregatit sa isi deschida portile undeva la finalul lunii Ianuarie - serverul HUB respectiv serverul mod Survival care va oferi sisteme unice si engaging pentru baza de jucatori. (custom enchants, boss raids, economii alternative, etc) Cea mai mare provocare va fi securitatea serverului, provocare pentru care am deja resursele premium din ultimul proiect. (ultim proiect unde am avut tot network-ul pe un server dedicat si securitatea a trebuit sa ne-o punem singuri la punct) Sunt increzator ca acest server va fi un success, intrucat singurul lucru care mi-a "ucis" ultimul proiect a fost si staff-ul si comunitatea toxica. (un membru staff - in privinta caruia nu am avut nimic de spus intrucat era acolo dinaintea mea - a divulgat credentialele dedicatului si binerinteles o persoana cu intentii malitioase a reusit sa stearga toate datele de pe dedicat, inclusiv serverele si backup-urile la 1-2 ore dupa lansare, la 50+ jucatori - literalmente ~3 luni de munca creativa duse pe apa sambetei inainte ca cineva sa se poata bucura de ea.)

• LCS PREMIUM
Postat

Ne pare rău însă cererea dumneavoastră este respinsă, mai jos este disponibilă o listă cu motivele pentru care cererea este respinsă :

⚠️ Server-ul se află pe alt port decât cel default predefinit.

⚠️ Activitatea pe server este mult prea mică decât minimul setat de către noi.

⚠️ Serviciul se află găzduit la una dintre firmele automat respinse de către noi.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate