Seneka Postat Decembrie 6, 2022 Postat Decembrie 6, 2022 Numele tău : Seneka Vârsta ta : 17 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: In trecut am ajutat-o cu aducerea de servere, 2 servere. Am ajutat persoanele care veneau pe asistenta cu diferite probleme si contribuiam la aducerea de persoane. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Dupa cum am spus mai sus, pot ajuta persoanele care vin la asistenta, aducerea de persoane chiar si de servere. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): shaormeria lcs UniqueID : KLDVUNkFJY/tLf51DeEcEb9ERsQ=
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Decembrie 6, 2022 Global-Moderators Postat Decembrie 6, 2022 succes
Administrator Vanthea Postat Decembrie 7, 2022 Administrator Postat Decembrie 7, 2022 Pro, mult succes. Regulament citit.
LCS PREMIUM Demon Postat Decembrie 7, 2022 LCS PREMIUM Postat Decembrie 7, 2022 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.