Sari la conținut

[Stiri Gaming] - Portal cu RTX va fi lansat pe 8 decembrie și vine sub formă de DLC gratuit dacă ai deja jocul!


Apollo22 @ LCS

Postări Recomandate

image.png.03ea2f87240bdbfb46faed9d56a3566f.png
 

Încă de când a fost anunțat, fanii Portal (printre care mă număr și eu) au așteptat cu sufletul la gură lansarea DLC-ului care vine cu ray-tracing și NVIDIA DLSS 3. Și se pare că nu mai au mult de așteptat, deoarece o păsărică mi-a șoptit că va fi disponibil pe 8 decembrie.

Și partea cea mai bună abia acum vine. Pe lângă faptul că va fi lansat în puțin peste o săptămână, noile funcții și îmbunătățiri pe care le-am menționat anterior vor veni sub formă de DLC gratuit dacă ai deja jocul de bază cumpărat.

Portal cu RTX exemplifică puterea nemaivăzută a noilor plăci video GeForce RTX seria 40 și a capabilităților platformei NVIDIA RTX Remix. Fiecare cadru din gameplay beneficiază de ray tracing, texturi realiste și noi modele, dar care păstrează din înfățișarea celor originale.

Pentru a atinge acest nou look, Portal cu RTX folosește o suită de tehnici grafice solicitante, care sunt accelerate de tehnologia NVIDIA DLSS. DLSS 3 permite plăcilor video din seria 40 să beneficieze de o creștere de 2,8X în performanță, lucru care face sesiunile de gameplay mai fluide, similare cu randarea nativă, în timp ce plăcile video din seria 30 și 20 vor beneficia de DLSS 2, care va oferi experiență cât mai bună în joc.

Ca de obicei, driverele Game Ready vor fi disponibile aproape de ziua lansării pentru toate plăcile video NVIDIA compatibile și îți recomand cu căldură să îți faci update dacă plănuiești să te joci și tu Portal cu RTX. Cerințele de sistem pentru joc le găsești mai jos:
image.thumb.png.bc595acda62dbb7603d4e1d7bbde8c11.png
Trebuie să recunosc că abia aștept să pun mâna pe Portal cu RTX. Am jucat jocul original în urmă cu mulți ani și, ocazia de a trece încă o dată prin el cu grafici și efecte moderne este prea bună pentru a putea fi refuzată. Găsești toate detaliile despre lansare aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate