LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Noiembrie 30, 2022 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 30, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @The Guardian Reporter - Mr.JohnnySins: Salut, The Guardian! Iti multumesc ca doresti sa participi la acest interviu. Moderator - The Guardian: Salut, multumesc si eu pentru ca imi iei acest interviu Reporter - Mr.JohnnySins: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Moderator - The Guardian: Desigur Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Moderator - The Guardian: Ma numesc Stefan Alexandru am 20 si sunt din Bucuresti Reporter - Mr.JohnnySins: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu ei? Moderator - The Guardian: Sora, destul de bine Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Moderator - The Guardian: De treaba Reporter - Mr.JohnnySins: Ai un job? Daca da, care este acesta? Moderator - The Guardian: Sef de magazin (Shop&Go) Reporter - Mr.JohnnySins: Care sunt defectele & calitatile tale? Moderator - The Guardian: Nu stiu sincer ce defecte am, astea le descopera oamenii din jurul meu.Calitati nu imi vin in cap acum. Reporter - Mr.JohnnySins: Care este frica ta? Moderator - The Guardian: Nu am nici o frica. Sunt trecut prin multe Reporter - Mr.JohnnySins: Care este mancarea ta preferata? Moderator - The Guardian: Multe nu ma pot decide, sarmale, ardei umplut, salata beouf etc... Reporter - Mr.JohnnySins: Ai animale de companie? Moderator - The Guardian: Un catel, lupoaica Reporter - Mr.JohnnySins: Detii un vehicul personal? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? Moderator - The Guardian: Nu mai detin. Vreau sa imi iau din nou Opel Vectra B si sa o fac frumoasa ca pe cealalta Reporter - Mr.JohnnySins: Ce gen de muzica asculti? Moderator - The Guardian: Manele, rap & trap, remix-uri Reporter - Mr.JohnnySins: Ai o ,,melodie preferata” ? Daca da ne-o poti spune si noua? Moderator - The Guardian: Momentan nu mai am o melodie preferata Reporter - Mr.JohnnySins: Cum ai vedea tu relatia perfecta? Moderator - The Guardian: Sa existe comunicare si intelegere Reporter - Mr.JohnnySins: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Moderator - The Guardian: Da desigur LUMEA VIRTUALA - @The Guardian Reporter - Mr.JohnnySins: Cum ti-ai ales numele? Moderator - The Guardian: Imi place numele asta, "Gardianul" Reporter - Mr.JohnnySins: Ce jocuri joci? Moderator - The Guardian: Multe jocuri, Far Cry 3 joc acum apoi trec la 4... pe 5 l-am terminat, cs 1.6, mai joc Fortnite de fun si uncharted, Dying Light 2, etc... Reporter - Mr.JohnnySins: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Moderator - The Guardian: Cand eram mai mic stateam pe comunitati si cautam mereu una noua. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitatii? Moderator - The Guardian: Nimic, totul este foarte bine pus la punct acum. Reporter - Mr.JohnnySins: De ce calitati crezi ca ar avea nevoie un membru STAFF? Moderator - The Guardian: Sa fie responsabil Reporter - Mr.JohnnySins: Ai vreo amintire amuzanta petrecuta pe aceasta comunitate? Moderator - The Guardian: Nu imi mai amintesc de acum 1 an... prea multe. Dar au existat :))) Reporter - Mr.JohnnySins: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS si administratia acesteia? Moderator - The Guardian: Comunitate bine pusa la punct. Staff de calitate Reporter - Mr.JohnnySins: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate, staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile Moderator - The Guardian: Foarte buna, lucrurile evolueaza foarte bine zi de zi. Staff-ul activ si responsabil. Reporter - Mr.JohnnySins: Ai legat prietenii pe aceasta comunitate? Daca da, ne poti enumera cateva persoane? Moderator - The Guardian: Pe ts3, nu le stiu numele pe forum exact cum sunt scrise Reporter - Mr.JohnnySins: Ce te-a determinat sa ii alegi pe acestia? Moderator - The Guardian: Oameni de calitate Reporter - Mr.JohnnySins: Ai un mesaj pentru utilizatorii LEAGUECS? Moderator - The Guardian: Toti faceti ca aceasta comunitate sa fie in top ! Reporter - Mr.JohnnySins: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! Sa ai o zi buna! Moderator - The Guardian: Multimesc la fel. Cu drag. Acesta a fost interviul sustinut de catre @Mr.JohnnySins & @The Guardian Va rog sa lasati o parere despre acest interviu, cat si o nota de la 1 la 10 !
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 30, 2022 Administrator Postat Noiembrie 30, 2022 Felicitari pentru interviu! Nota 10
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.