AndreiT. Postat Noiembrie 22, 2022 Postat Noiembrie 22, 2022 Numele tău : Andrei Vârsta ta : 20 de ani Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am intrat cu prietenii, am incercat sa-i aduc pe toti pe serverul de teamspeak, si nu doar pe cel de teamspeak, si pe cele publice. In acest momen nu am multe intrari, deoarece doar ce mi-am cumparat ieri acest pc Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitatea mea, cu experienta mea, am mai fost Administrator pe unele servere de teamspeak ce s-au inchis. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu.. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): ia shaorma UniqueID : QZYMuKmGQW96CXTjsdOsOVylwRU=
The Guardian Postat Noiembrie 22, 2022 Postat Noiembrie 22, 2022 REGULAMENT CITIT Succes, te asteptam pe serverul nostru de teamspeak
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Noiembrie 22, 2022 Global-Moderators Postat Noiembrie 22, 2022 regulament citit succees
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Noiembrie 22, 2022 Administrator Postat Noiembrie 22, 2022 Pro
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.