zigarcapasuna Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 Numele tău : zigger Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : implicare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @FantomaXP Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): asistenta lcs UniqueID : 2ssz0ndv1wDwI3qre59jwTtJ5+s=
Griffon Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 ultima cerere - Ai avut grad de asistenta pe alta comunitate, si te-ai "retras" de acolo. Am zis "retras" pentru ca inca nu ai facut asta. Inafara de asta joci la 2 capate, daca nu vei fi aici acceptat ramai acolo si vice-versa. Nu-mi place comportamentul tau, te cunosc de mai bine de 5 luni, si nu stiu cum vei putea ajuta comunitate! Esti tipul de persoana care nu vrea sa ajute comunitate, serverul de teamspeak s.a.m.d. Ci doar vrei sa ai statut, sa vada prieteni tai ca grad de asistenta. Imi pare rau zigger, dar asta este adevarul. Ai mai fost in staff si nu ti-ai facut treaba.
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 14, 2022 Administrator Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 32 minute, Griffon a spus: ultima cerere - Ai avut grad de asistenta pe alta comunitate, si te-ai "retras" de acolo. Am zis "retras" pentru ca inca nu ai facut asta. Inafara de asta joci la 2 capate, daca nu vei fi aici acceptat ramai acolo si vice-versa. Nu-mi place comportamentul tau, te cunosc de mai bine de 5 luni, si nu stiu cum vei putea ajuta comunitate! Esti tipul de persoana care nu vrea sa ajute comunitate, serverul de teamspeak s.a.m.d. Ci doar vrei sa ai statut, sa vada prieteni tai ca grad de asistenta. Imi pare rau zigger, dar asta este adevarul. Ai mai fost in staff si nu ti-ai facut treaba. Asta consider si eu, si nu imi inspira incredere. Contra
ZMR Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 36 minute, Griffon a spus: ultima cerere - Ai avut grad de asistenta pe alta comunitate, si te-ai "retras" de acolo. Am zis "retras" pentru ca inca nu ai facut asta. Inafara de asta joci la 2 capate, daca nu vei fi aici acceptat ramai acolo si vice-versa. Nu-mi place comportamentul tau, te cunosc de mai bine de 5 luni, si nu stiu cum vei putea ajuta comunitate! Esti tipul de persoana care nu vrea sa ajute comunitate, serverul de teamspeak s.a.m.d. Ci doar vrei sa ai statut, sa vada prieteni tai ca grad de asistenta. Imi pare rau zigger, dar asta este adevarul. Ai mai fost in staff si nu ti-ai facut treaba. Idem Griffon / devylinn nu imi inspiri incredere.
Pewpew1337- Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 1 oră în urmă, Griffon a spus: ultima cerere - Ai avut grad de asistenta pe alta comunitate, si te-ai "retras" de acolo. Am zis "retras" pentru ca inca nu ai facut asta. Inafara de asta joci la 2 capate, daca nu vei fi aici acceptat ramai acolo si vice-versa. Nu-mi place comportamentul tau, te cunosc de mai bine de 5 luni, si nu stiu cum vei putea ajuta comunitate! Esti tipul de persoana care nu vrea sa ajute comunitate, serverul de teamspeak s.a.m.d. Ci doar vrei sa ai statut, sa vada prieteni tai ca grad de asistenta. Imi pare rau zigger, dar asta este adevarul. Ai mai fost in staff si nu ti-ai facut treaba. Idem colegu
LCS PREMIUM eAgLe EyE HARDCORE Postat Noiembrie 14, 2022 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 14, 2022 mai sus mentionate
PlayZeeK. # GFX Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 ai mai fost pe la noi si nu ai facut nimic activitate 0 implicare la fel asa ca de la mine ai
LCS PREMIUM fTwNicu Postat Noiembrie 14, 2022 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 14, 2022 toate motivele le ai mai sus
Fondator Bombo | ftw. Postat Noiembrie 14, 2022 Fondator Postat Noiembrie 14, 2022 Consider ca oamenii nu se schimba. Poate vor sa demonstreze temporar chestia asta dar la un momentdat se va vedea adevarul pana la urma. Daca ai fi vrut sa ajuti, faceai treaba de la inceput, nu umblai dintr-o parte in alta dupa grade.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.