A L E X Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Nickname: Batman Nume Real: Alexandru Vârsta Reală: 21 Număr de Posturi: 30 deocamdata Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : 2-3 zile Experienţă moderare: Am destula experienta Categoria de Moderare pentru care optaţi: CATEGORIA GENERALA tot ce cuprinde aceasta categorie as vrea O scurtă descriere despre dvs. : Sunt un om ambitios si imi place sa ma implic in ceea ce fac Motivul pentru care doriţi un acces: Pentru a ajuta la dezvoltarea forumului prin posturi si prin a , ajuta membri care au nevoie de un ajutor substantial Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: Prin inmultirea posturilor si prin ordonarea ei. Adica sa se inchida fiecare topic atunci cand trebuie si de a le zice membrilor atunci cand gresesc Alte precizări (opţional): Numai am nimik de zis sper sa fiu acceptat si de a ma pune pe treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
p o w e r # 1 3 3 7 Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Pro Moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Respins Ai 24 de h de cand ti`ai facut cont pe forum la noi . Vorbim peste 7 zile . Baga activitate pe categoriile pe care le doresti . Topic inchis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.