A L E X Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 Nickname: Batman Nume Real: Alexandru Vârsta Reală: 21 Număr de Posturi: 30 deocamdata Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : 2-3 zile Experienţă moderare: Am destula experienta Categoria de Moderare pentru care optaţi: CATEGORIA GENERALA tot ce cuprinde aceasta categorie as vrea O scurtă descriere despre dvs. : Sunt un om ambitios si imi place sa ma implic in ceea ce fac Motivul pentru care doriţi un acces: Pentru a ajuta la dezvoltarea forumului prin posturi si prin a , ajuta membri care au nevoie de un ajutor substantial Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: Prin inmultirea posturilor si prin ordonarea ei. Adica sa se inchida fiecare topic atunci cand trebuie si de a le zice membrilor atunci cand gresesc Alte precizări (opţional): Numai am nimik de zis sper sa fiu acceptat si de a ma pune pe treaba
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Decembrie 31, 2019 LCS PREMIUM Postat Decembrie 31, 2019 Respins Ai 24 de h de cand ti`ai facut cont pe forum la noi . Vorbim peste 7 zile . Baga activitate pe categoriile pe care le doresti . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.