Sari la conținut

[Champion Skills] Viego


Postări Recomandate

5YzmSsO.jpg

Odinioară conducătorul unui regat demult uitat, Viego a pierit acum mai bine de o mie de ani, când încercarea sa de a-și readuce soția la viață a declanșat catastrofa magică cunoscută drept Cataclismul. Transformat într-un spectru mort-viu cu puteri formidabile și măcinat de dorul de regina sa moartă de secole, Viego e acum regele înfrânt care domnește asupra Nopților de Groază, străbătând Runeterra, căutând orice ar putea să-i aducă soția înapoi și distrugând totul în cale cu Negura Întunecată, care se revarsă din inima lui crudă și rănită.

VkVuqAc.png 

DOMINAȚIA SUVERANULUI

  • Inamicii care mor de mâna lui Viego devin spectre. Dacă atacă un spectru, Viego pune temporar stăpânire pe trupul inamicului mort, vindecându-se cu un procent din viața maximă a țintei și primind acces la obiectele și abilitățile de bază ale acesteia. Viego înlocuiește suprema țintei cu o folosire gratuită a supremei sale.

vgXh6D5.png

SABIA REGELUI ÎNFRÂNT

  • Sabia spectrală a lui Viego provoacă pasiv la impact daune bonus procentuale în funcție de viața actuală și atacă de două ori inamicii pe care i-a lovit recent cu o abilitate, furând viață. Viego poate activa această abilitate pentru a înjunghia cu sabia inamicii din fața sa.

nGXGW3B.png

FĂLCI FANTOMATICE

  • Viego se pregătește să se năpustească în față, dezlănțuind o sferă de Negură Întunecată concentrată care amețește primul inamic lovit.

Y7VX6gV.png

CALE BÂNTUITĂ

  • Viego îi ordonă Negurii Întunecate să bântuie și să înconjoare o bucată de teren. Viego se poate ascunde în Negură ca un spectru, camuflându-se, primind viteză de mișcare și viteză de atac.

FVAzeV1.png

INIMI FRÂNTE

  • Viego se teleportează într-o locație din apropiere și execută un campion inamic la sosire, străpungându-i inima și provocând o undă de șoc distructivă în jurul acestuia care îi aruncă în spate aliații.

>>> SURSA <<<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate