MahrezVM @ LCS Postat Octombrie 16, 2022 Postat Octombrie 16, 2022 Nume : @Ashe22 @ LCS Vârstă : 23 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Aș dori să ajut comunitatea cu experiența și activitatea mea, de asemenea, îmi place să petrec timpul aici Ce sectiune dorești spre moderare? : design în principal, știri și multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : dupa cum spuneam mai sus, activitate si moderatie buna Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am fost activ în secțiunea de design și în ultimul timp am tot postat știri, postări de jocuri și filme Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? : da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : - Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da, dar nu pot fi mereu activ, pot participa la întâlniri
LCS PREMIUM Vanthea Postat Octombrie 16, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 16, 2022 Pro. Ți am urmărit activitatea în ultimele zile. Succes.
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Octombrie 16, 2022 Administrator Postat Octombrie 16, 2022 Succes !
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Octombrie 17, 2022 Administrator Postat Octombrie 17, 2022 Pro, succes.
Fondator Ares Postat Octombrie 17, 2022 Fondator Postat Octombrie 17, 2022 Proba 7 zile Sectiunea Multimedia Pentru Sectiunea Stiri, modereaza deja 2 persoane Mult noroc !
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.