Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Octombrie 12, 2022 Administrator Postat Octombrie 12, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @ThunderStorm. Reporter - devylinn: Buna ThunderStorm! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Membru forum - ThunderStorm:Buna iti multumesc pentru invitatie la interviu. Reporter - devylinn: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Membru forum - ThunderStorm: Desigur. Reporter - devylinn: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Membru forum - ThunderStorm: Popescu Andrei, 26 ani, Bucuresti. Reporter - devylinn: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Membru forum - ThunderStorm: Serios, de treaba, linistit, calm. Reporter - devylinn: Ai un job? Daca da, care este acesta? Membru forum - ThunderStorm: Inca nu, dar urmeaza! Reporter - devylinn: Cum ai vedea tu relatia perfecta? Membru forum - ThunderStorm: Relatia perfecta? Ce e aia? :))) Dupa mine daca amandoi se inteleg bine si se iubesc, nu mai conteaza altceva.. Reporter - devylinn: Care sunt defectele & calitatile tale? Membru forum - ThunderStorm: nu imi place cand cineva isi varsa nervii pe o persoana care nu a facut absolut nimic, cel putin defectul la chestia asta este ma supar pe acele persoane. Calitati - ambitios, seriozitate si implicare in a face ceva nou. Reporter - devylinn: Care este frica ta? Membru forum - ThunderStorm: Frica? Frica mea cea mai mare este moarte! Reporter - devylinn: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu ei? Membru forum - ThunderStorm: Da, am un frate! Ma inteleg foarte foarte bine cu el, un frate de nota 10000! Te iubesc @Dino.! Reporter - devylinn: Care este mancarea ta preferata? Membru forum - ThunderStorm: Prea multe, daca le enumar nu mai e loc :))) Reporter - devylinn: Ai animale de companie? Membru forum - ThunderStorm: Am avut. Reporter - devylinn: Detii un vehicul personal? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? Membru forum - ThunderStorm: Nu. Reporter - devylinn: Ce gen de muzica asculti? Membru forum - ThunderStorm: Dubstep cel mai mult. Reporter - devylinn: Ai o ,,melodie preferata” ? Daca da ne-o poti spune si noua? Membru forum - ThunderStorm: Am o gramada de melodii preferate.. Reporter - devylinn: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Membru forum - ThunderStorm: Si eu iti multumesc pentru aceste intrebari. Da putem incepe. LUMEA VIRTUALA - ThunderStorm. Reporter - devylinn: Cum ti-ai ales numele? Membru forum - ThunderStorm: Uff, nu mai tin minte, vazusem un serial in care tuna si erau numai furtuni.. De acolo mi-am pus ThunderStorm. Reporter - devylinn: Ce jocuri joci? Membru forum - ThunderStorm: Nu mai joc niciun joc, timpul trebuie pretuit cu persoanele dragi si iubite. Reporter - devylinn: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Membru forum - ThunderStorm: De pe internet. Reporter - devylinn: Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitatii? Membru forum - ThunderStorm: Implicare si seriozitate. Reporter - devylinn: Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni? Membru forum - ThunderStorm: @Alexandru06 il pot numii prieten deoarece m-a ajutat in trecut. Reporter - devylinn: Te-ai gandit vreodata sa faci parte din stafful LEAGUECS? Membru forum - ThunderStorm: Da, dar cu siguranta nu voi face fata, fratele meu va putea (cred, depinde de timp). Reporter - devylinn: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? Membru forum - ThunderStorm: O comunitate foarte ok la prima vedere, iar despre administratie (primitiva si intelegatoare). Reporter - devylinn: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? Membru forum - ThunderStorm: Foarte ok, lucrurile vor evalua mai bine, oameni seriosi si care se implica, asta pot spune. Reporter - devylinn: Ai un mesaj pentru cititori? Membru forum - ThunderStorm: Ii salut pe toti care vizioneaza topicul, va respect! Reporter - devylinn: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Membru forum - ThunderStorm: Si eu iti multumesc pentru invitatie! Multumesc asemenea. Acesta a fost interviul sustinut de catre @devylinn si @ThunderStorm. Multumim pentru timpul acordat! O nota de la 1 la 10. Va pup! 1 1
Alex06 @ LCS Postat Octombrie 12, 2022 Postat Octombrie 12, 2022 Bravo bravo, felicitari, frumos interviu. Felicitari amandurora, nota 10+! 1 1
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 12, 2022 Global-Moderators Postat Octombrie 12, 2022 10/10 felicitările mele 1 1
LCS PREMIUM Andt. Postat Octombrie 14, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 14, 2022 Frumos interviul , felictarii 1
axelutz Postat Octombrie 22, 2022 Postat Octombrie 22, 2022 Super tare! Multumim pentru implicare! Asteptam urmatorul interviu... 1
Postări Recomandate