Ryuu. Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Nume : Marius Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : am observat ca sectiunea multimedia duce lipsa de personal.. si cum am fost si n trecut moderator, am zis sa incerc iar daca tot am niste timp liber Ce sectiune dorești spre moderare? : multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : postari zilnice, activitate, cele mai noi titluri de anime uri. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu am cine stie ce activitate, am doar cateva postari Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : - Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Daca orele sedintelor nu se suprapun cu orele de la facultate, da.
PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Să fie pentru ca de data asta Să faci ceva succes și spor
LCS PREMIUM Vanthea Postat Octombrie 12, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 12, 2022 Pro 7 zile pentru proba. În funcție de activitate / implicare / vizualizări vom decide. Aștept părerea colegilor mei.
Fondator John @ Anormalii Postat Octombrie 12, 2022 Fondator Postat Octombrie 12, 2022 . Speram ca de data asta vei fi mai activ.
Fondator Ares Postat Octombrie 12, 2022 Fondator Postat Octombrie 12, 2022 7 zile Proba - Multimedia - Filme si Seriale. Mult succes.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.