Dino. Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 Nume : @Dino. Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : sa se adauge sa vezi "Other Groups", deoarece arata mai frumos, mai ales ca daca ai 1 sau mai multe grade pe forum, nici macar pe profilul membrilor nu apare. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : oamenii nu vor stii cate grade are respectivul membru, asa ca va arata frumos si mi-ar place sa se adauge, deoarece in curand as vrea sa iau si Vip si s-ar vedea frumos, nu cred ca va ajuta cu ceva comunitatea, cu siguranta o sa fie respinsa propunerea mea.
LCS PREMIUM eAgLe EyE HARDCORE Postat Octombrie 4, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 4, 2022 nu mi se pare cine stie ce.
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Octombrie 4, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 4, 2022 , nu ar ajuta comunitatea deloc. Imi pare rau, mai asteptam propuneri de la tine!
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 4, 2022 Global-Moderators Postat Octombrie 4, 2022 idem colegi
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Octombrie 4, 2022 Administrator Postat Octombrie 4, 2022 Contra, idem mai sus.
Global-Moderators sTaR | D3m0n ;x LCS Postat Octombrie 5, 2022 Global-Moderators Postat Octombrie 5, 2022 idem mai sus
Fondator John @ Anormalii Postat Octombrie 5, 2022 Fondator Postat Octombrie 5, 2022 Consider ca daca nu s-a pus pana acum , e un motiv anume de ce s-a intamplat asa . Mai mult e o propunere pentru tine decat pt comunitate
Administrator Vanthea Postat Octombrie 5, 2022 Administrator Postat Octombrie 5, 2022 Propunere respinsă. Cred că în acest moment, comunitatea e bine organizata cu gradele și culorile. Mulțumim pentru propunere.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.