• Like 1
  • Ador 1
Sari la conținut

Propunere devylinn

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

Nume : @devylinn

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : La categoria MUZICA propun sa se creeze un sub-forum denumit „Play-list”, pot sa am eu grija de acea categorie daca este necesar. Acolo fiecare ultilizator isi va posta propriul playlist.  (sau o alta denumire, nu neaparat asta)

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Nu stiu daca va ajuta cu mare lucru, pot sa zic activitate, implicare. 

• Administrator
Postat

Pentru mine este inutil, pentru că se postează la muzica, secțiunea multimedia

Contra. 

• LCS PREMIUM
Postat

Este destul de implementată aceasta categorie/sub-forum și prin alte părți,  însă părerea mea este ca nu își are rostul.

:contra:

• Fondator
Postat

Nu cred ca va aduce mari beneficii aceasta idee . Din punctul meu de vedere exista topicuri suficiente pentru a "exprima" gusturile fiecaruia :)

contra.png

• LCS PREMIUM
Postat

A fost in trecut inafara de faptul ca se posteaza de N ori pentru a creste numarul de postari , nu ajuta cu nimic 

:contra:

• Global-Moderators
Postat

Nu mi se pare o idee buna , din cauza ca o sa fie multe topicuri inutile si multi nu o sa aiba doar 1 topic si o sa faca vreo 5 sau 6 si o sa stam sa le dam pe hide mereu !

Deci :contra:

• LCS PREMIUM
Postat

Am mai avut in trecut aceasta categorie, dupa mine nu este buna de nimic. O sa fie doar post-hunt, si credema nimeni nu o sa vina sa se uite la ce melodii asculti tu :) 

Cel putin pe mine unul nu ma intereseaza ce asculta cutare si cutare ba mai mult, punand link-uri de youtube nu vom face nimic mai bun decat sa incarcam forumul cu niste videoclipuri.

Pentru moment 

:RESPINS:

Daca avem pasionati de muzica printre noi, da o sa putem creea o sectiune pe viitor unde fiecare isi va putea pune melodiile creeate proprii, ca un exemplu de promovare a muncii.

Dar nu cred ca sunt momentan destule persoane de genul printre noi :) 

:locked:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate