Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Octombrie 3, 2022 Administrator Postat Octombrie 3, 2022 Nume : @devylinn Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : La categoria MUZICA propun sa se creeze un sub-forum denumit „Play-list”, pot sa am eu grija de acea categorie daca este necesar. Acolo fiecare ultilizator isi va posta propriul playlist. (sau o alta denumire, nu neaparat asta) Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Nu stiu daca va ajuta cu mare lucru, pot sa zic activitate, implicare.
Administrator Vanthea Postat Octombrie 3, 2022 Administrator Postat Octombrie 3, 2022 Pentru mine este inutil, pentru că se postează la muzica, secțiunea multimedia Contra.
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Octombrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 3, 2022 Este destul de implementată aceasta categorie/sub-forum și prin alte părți, însă părerea mea este ca nu își are rostul.
Fondator John @ Anormalii Postat Octombrie 3, 2022 Fondator Postat Octombrie 3, 2022 Nu cred ca va aduce mari beneficii aceasta idee . Din punctul meu de vedere exista topicuri suficiente pentru a "exprima" gusturile fiecaruia .
LCS PREMIUM Andt. Postat Octombrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 3, 2022 A fost in trecut inafara de faptul ca se posteaza de N ori pentru a creste numarul de postari , nu ajuta cu nimic
Global-Moderators sTaR | D3m0n ;x LCS Postat Octombrie 3, 2022 Global-Moderators Postat Octombrie 3, 2022 Nu mi se pare o idee buna , din cauza ca o sa fie multe topicuri inutile si multi nu o sa aiba doar 1 topic si o sa faca vreo 5 sau 6 si o sa stam sa le dam pe hide mereu ! Deci
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Postat Octombrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 3, 2022 Am mai avut in trecut aceasta categorie, dupa mine nu este buna de nimic. O sa fie doar post-hunt, si credema nimeni nu o sa vina sa se uite la ce melodii asculti tu Cel putin pe mine unul nu ma intereseaza ce asculta cutare si cutare ba mai mult, punand link-uri de youtube nu vom face nimic mai bun decat sa incarcam forumul cu niste videoclipuri. Pentru moment Daca avem pasionati de muzica printre noi, da o sa putem creea o sectiune pe viitor unde fiecare isi va putea pune melodiile creeate proprii, ca un exemplu de promovare a muncii. Dar nu cred ca sunt momentan destule persoane de genul printre noi
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.