bossul Postat Septembrie 28, 2022 Postat Septembrie 28, 2022 ]. Nume:Enzo [2]. Nick server:ProLemonX (sunt fostul rHn^ orele stiu ca le am pe rHn^ daca nu apar pe gametracker. [3]. Varsta:18 [4]. LeveL:20 [5]. Ore jucate[Apasa Aici]:pentru link nu reusesc sa il bag dar am in jur de 290 ore. [6]. Ai citit regulamentul?:"ZmD#LeagueCS" . [7]. De ce doresti admin?:sa pot ajuta playerii. Citează
Metra Postat Septembrie 28, 2022 Postat Septembrie 28, 2022 (editat) Sunt absolut CONTRA. 1. Ai luat remove pe numele rHn^ din motiv ca abuzai si incalca-i regulile intr-una. 2. Din cauza asta ti-ai schimbat numele? Pe numele asta vad ca continui sa incalci regulile. (ti-am spus de multe ori sa nu mai pui laser in spawn + lbj, pentru tine cuvintele mele au trecut pe langa). Niste dovezi: - Imgur - Imgur - Imgur - Imgur - Imgur 3. Nu ai orele necesare pe acest nume (gametracker). Editat Septembrie 28, 2022 de Metra Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.