H A D E S Postat Septembrie 22, 2022 Postat Septembrie 22, 2022 Nume : cosmin Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? 1. Stergere categorii inactive / inutile : PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS >> ultim post facut in 9 Martie Platforme Jocuri - ultim post facut in 5 Septembrie Evenimente Officiale - 2 posturi de cand a fost categoria adaugata iar evenimentele sunt expuse mereu pe youtube si multe alte platforme pentru reclame. Discutii Auto - Moto - ultim post facut in 1 august iar altul acum cateva zile , o categorie in care nu se posteaza mai deloc foarte inutila. Valorant - fiind in joc mort din punctul meu de vedere un ultim post a fost facut in 22 August. 2. Adaugarea categoriilor in engleza acestea fiind : Auto / Moto Lifestyle News PC Games / Mobile Games Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : din cate am vazut in alte parti prind foarte bine la reclame pe site-urile strainilor si atrag vizitatori / membri noi si sunt si ceva straini pe aici care pot posta undeva , acum ramane la decizia voastra insa eu zic ca ar fi un mic plus comunitatii si unde se pot face posturi zilnic fiind noutati despre fiecare categorie in partea.
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Septembrie 22, 2022 Administrator Postat Septembrie 22, 2022 Pro, mai ales stergerea categorilor inactive. Asa vom mai face curatenie si pe forum si lasam loc de alte categorii noi ce poate vor avea activitate.
LCS PREMIUM Demon Postat Septembrie 22, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 22, 2022 In primul rand, categoriile in trecut au avut si o sectiune in care erau toate in engleza, nu s-a ocupat nimeni de ele, prin urmare au fost sterse. Cat despre categoriile inactive sunt mai mult ca sigur ca o sa apara oameni interesati de ele, in caz contrar ar fi fost sterse pana acum !
Fondator John @ Anormalii Postat Septembrie 22, 2022 Fondator Postat Septembrie 22, 2022 Nu prea vad cu ce ar imbunatati treaba asta . Pana la urma chiar si acele categorii unde nu se posteaza , de ce sa le stergi ? Nu mai bine moderatorii actuali / juniorii si-ar bate capul putin si ar incerca sa faca niste postari si acolo ? Pana la urma postarile nu deranjeaza daca sunt in numar mare . In cel mai rau caz poate o redenumire a categoriilor , in rest nu prea vad cu ce ar imbunatati treburile aceasta propunere.
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Septembrie 22, 2022 Global-Moderators Postat Septembrie 22, 2022 propunere inutila.
Claudiu; Postat Septembrie 22, 2022 Postat Septembrie 22, 2022 Contra . Cum a zis și demon au fost in trecut fără nici un fel de + mai bine lăsam așa sunt speranțe mai mari de a se face activitate pe cele existente
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Postat Septembrie 22, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 22, 2022 Concluzie : Este inutil sa creem niste categorii noi care dupa parerea mea nu vor fii active. Au mai fost implementate in trecut, nu s-a activat de loc, nu cred ca va fii o diferenta de data asta. Cat despre categoriile inactive, Am pretentia la staff-ul actual sa se ocupe si de acelea, este un plus atat pentru comunitate cat si pentru voi, faceti activitate si va implicati peste tot , aveti sanse mai mari la un upgrade
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.