• Like 1
  • Ador 1
Sari la conținut

propunere cosm1n.

H A D E S

Postări Recomandate

Postat

Nume : cosmin

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? 

1. Stergere categorii inactive / inutile :

• PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS >> ultim post facut in 9 Martie
  • Platforme Jocuri - ultim post facut in 5 Septembrie
  • Evenimente Officiale - 2 posturi de cand a fost categoria adaugata iar evenimentele sunt expuse mereu pe youtube si multe alte platforme pentru reclame.
  • Discutii Auto - Moto - ultim post facut in 1 august iar altul acum cateva zile , o categorie in care nu se posteaza mai deloc foarte inutila.
  • Valorant - fiind in joc mort din punctul meu de vedere un ultim post a fost facut in 22 August.

2. Adaugarea categoriilor in engleza acestea fiind :

1. Auto / Moto 
  2. Lifestyle
  3. News
  4. PC Games / Mobile Games   

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : din cate am vazut in alte parti prind foarte bine la reclame pe site-urile strainilor si atrag vizitatori / membri noi si sunt si ceva straini pe aici care pot posta undeva , acum ramane la decizia voastra insa eu zic ca ar fi un mic plus comunitatii si unde se pot face posturi zilnic fiind noutati despre fiecare categorie in partea.

• Administrator
Postat

Pro, mai ales stergerea categorilor inactive. Asa vom mai face curatenie si pe forum si lasam loc de alte categorii noi ce poate vor avea activitate.

• LCS PREMIUM
Postat

In primul rand, categoriile in trecut au avut si o sectiune in care erau toate in engleza, nu s-a ocupat nimeni de ele, prin urmare au fost sterse. 

Cat despre categoriile inactive sunt mai mult ca sigur ca o sa apara oameni interesati de ele,  in caz contrar ar fi fost sterse pana acum ! 

• Fondator
Postat

Nu prea vad cu ce ar imbunatati treaba asta . Pana la urma chiar si acele categorii unde nu se posteaza , de ce sa le stergi ? Nu mai bine moderatorii actuali / juniorii si-ar bate capul putin si ar incerca sa faca niste postari si acolo ? Pana la urma postarile nu deranjeaza daca sunt in numar mare . 

In cel mai rau caz poate o redenumire a categoriilor , in rest nu prea vad cu ce ar imbunatati treburile aceasta propunere. 

Postat

Contra . Cum a zis și demon au fost in trecut fără nici un fel de + mai bine lăsam așa sunt speranțe mai mari de a se face activitate pe cele existente :) 

:contra:

• LCS PREMIUM
Postat

Concluzie : Este inutil sa creem niste categorii noi care dupa parerea mea nu vor fii active. Au mai fost implementate in trecut, nu s-a activat de loc, nu cred ca va fii o diferenta de data asta.

Cat despre categoriile inactive, Am pretentia la staff-ul actual sa se ocupe si de acelea, este un plus atat pentru comunitate cat si pentru voi, faceti activitate si va implicati peste tot , aveti sanse mai mari la un upgrade

:RESPINS:

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate