Sari la conținut

”Finala a fost dumnezeiască!” Simona Halep nu uită momentul în care a scris istorie, la Wimbledon


ClaudiuP

Postări Recomandate

Simona Halep a încheiat un an în care, chiar dacă evoluțiile ei nu au fost constante, triumful de la Wimbledon a adus-o în culmea fericirii. Chiar dacă a fost singurul trofeu din 2019, este și cel mai important al carierei, ținând cont că i-a împlinit o dorință mamei sale

simona halep

”Nu a fost un an constant din punct de vedere fizic, am fost un pic obosită după 6 ani în top 5, top 10, a fost greu să gestionez această oboseală, de aceea am luat multe zile de pauză, nu am fost la un nivel înalt la toate turneele la care am participat.

Dar îl pun pe primul loc pentru că am câştigat Wimbledonul, nu mi-am imaginat vreodată că pot câştiga acest turneu pentru că iarba este o suprafaţă dificilă, nu avem teren de iarbă în ţară şi nu ne-am putut antrena, să învăţăm jocul.

Dar în cei 6-7 ani am avut şansa să am antrenori foarte buni şi să ajung să simt jocul pe iarbă, să ştiu ce am de făcut. A fost greu meci de meci, dar finala a fost dumnezeiască, m-a uns pe suflet să arăt că pot juca un tenis excepţional pe teren”, a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Simona Halep a ”distrus-o” în finala de la Wimbledon pe Serena Williams

Simona Halep a dat dovadă că a ajuns la o maturitate în tenis la care nimic și nimeni nu o mai sperie. A avut-o în față în ultimul act de la All England Club pe Serena Williams, cea mai mare jucătoare din istorie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate