Sari la conținut

[Stiri IT] Un nou joc Lord of the Rings pentru telefon a fost dezvăluit de către EA


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

Lord-of-the-Rings-Heroes-of-Middle-Earth

Sursa: https://zonait.ro/joc-lord-of-the-rings-pentru-telefon/

 

Se pare că fanii Lord of the Rings vor primi un nou joc situat în acest univers, dar de această dată pe telefon. Cei de la GameSpot au publicat, în colaborare cu cei de la Electronic Arts, un videoclip care prezintă gameplay-ul din Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth.

Fiind un joc de tip turn-based strategy, jucătorii vor avea la dispoziție un câmp de luptă și mai multe caractere pe care trebuie să le controleze, caractere care reprezintă personaje îndrăgite ale seriei Lord of the Rings, personaje existente pe tot parcursul poveștii filmelor și cărților, și vor dispune de mai multe abilități și moduri de a-și organiza echipa pe câmpul de luptă.

Plot-ul jocului sună cam așa: Un nou inel a fost descoperit, care dă posibilitatea posesorului de a rescrie istoria. În mod evident, lumea se luptă pentru acest inel având în vedere puterea imensă pe care o deține.

Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth este momentan în faza de testare, fiind astfel disponibil doar în Filipine, iar în viitorul apropiat va fi lansat în toată lumea pentru utilizatorii de Android și iOS. Echipa din spatele jocului spune că deocamdată nu este pregătită să ofere mai multe detalii în legătură cu planul lansării globale, dar îi încurajează pe cei interesați să stea la curent pe măsură ce jocul va deveni disponibil în tot mai multe țări.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate