Sari la conținut

[Stiri Gaming] God of War Ragnarok a primit un trailer nou și o ediție specială a controller-ului de PS5


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

god-of-war-ragnarok-story-trailer-1-780x

Sursa: https://zonait.ro/god-of-war-ragnarok-a-primit-un-trailer-nou/

 

După ce primul trailer consistent al jocului God of War Ragnarok a apărut acum un an, PlayStation ne-au oferit anul acesta în cadrul evenimentului State of Play un nou trailer, care se concentrează pe povestea următorului titlu God of War care va fi lansat pe 9 noiembrie.

Acest trailer ne prezintă o poveste complexă care reprezintă noul capitol al poveștii lui Kratos și a fiului său, care este acum mult mai matur și joacă un rol mult mai important. Kratos și Atreus l-au găsit și eliberat pe Tyr, personaj de care știm deja din primul joc dar pe care încă nu l-am întâlnit, și care pare că va deveni noul camarad al celor doi.

Apoi, trailer-ul ni-l arată pe Kratos care se luptă cu noi inamici, în moduri noi, în niște tărâmuri noi care mi-au furat ochii destul de ușor. Se pare că cei de Santa Monica au adus niște upgrade-uri considerabile în toate aceste aspecte ale jocului, ceea ce mă face să cred că God of War Ragnarok va primi titlul Game of the Year, la fel ca predecesorul său din 2018.

 

Odată cu acest trailer, PlayStation au anunțat și o ediție specială a controller-ului DualSense, design-ul acestuia fiind inspirat din tema jocului. Acest nou controller este colorat în alb și albastru, iar pe touchpad a fost adăugat un simbol cu un lup și un urs, care îi reprezintă pe Kratos și Atreus. Controller-ul va fi lansat tot pe 9 noiembrie, iar pre-comenzile pentru acesta vor putea fi făcute de pe data de 27 septembrie.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate