Burkey Postat Septembrie 12, 2022 Postat Septembrie 12, 2022 Nume : Burkey Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Paii sa mi aduc aminte cum sa fii helper Ce sectiune dorești spre moderare? : Helper Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Sa am grija de oamenii care fac chestii ilegale pe server ex: cheats etc. Sa ajut lumea cand intra pe server sa le spun sa citeasca regulile. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : 30 de minute sau ora Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da sunt constient Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu am nimic de spus Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
dexter @ LeagueCS Postat Septembrie 12, 2022 Postat Septembrie 12, 2022 imi cer scuze ca ma bag dar aici se fac cereri de moderator FORUM nu server, incearca sa faci activitate/posturi pe forum si vechime, dupa poti reveni cu o cerere, gradul de helper este doar la servere sau ts3 (cred) Acum 21 minute, Burkey a spus: Nume : Burkey Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Paii sa mi aduc aminte cum sa fii helper Ce sectiune dorești spre moderare? : Helper Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Sa am grija de oamenii care fac chestii ilegale pe server ex: cheats etc. Sa ajut lumea cand intra pe server sa le spun sa citeasca regulile. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : 30 de minute sau ora Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da sunt constient Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu am nimic de spus Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
LCS PREMIUM Vanthea Postat Septembrie 12, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 12, 2022 Secțiune greșită, aici se fac cereri pentru gradul de pe forum. Te invit să depui o cerere pentru helper la serverul unde joci. Servere clasice SERVERE 1.6 ALTE MODURI Servere Global Offensive Topic closed.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.