tiganu. Postat Septembrie 1, 2022 Postat Septembrie 1, 2022 La bază extremă stânga, noul decar al lui FCSB a fost folosit pe postul de mijlocaș ofensiv de către antrenorul sosit la finalul lunii iulie. Gigi Becali a anunțat o schimbare tactică la meciul cu West Ham Dică s-a arătat mulțumit de prestațiile lui Popescu după ce l-a trecut în spatele vârfului, însă Gigi Becali (64 de ani) are o altă opinie. Patronul lui FCSB a declarat că echipa va schimba sistemul la meciul cu West Ham din grupele Conference League, pentru ca Popescu să poată evolua pe postul său obișnuit. "Da, așa i-am spus. Băi, nu mai jucăm 4-2-3-1, că trebuie să jucăm cu doi închizători, cu Oaidă și Dulca. Ce facem, îi lăsăm pe Miculescu, Olaru, Coman afară? Urmărește controversata decizie a Angelei Merkel de a lăsa refugiații blocați în Budapesta să intre în Germania. Pe Digi World și Digi Online, de la ora 22:00! Jucăm cu un singur închizător și cu doi interi. El prima dată mi-a explicat lucruri. Că e mai complicat. Să joace 4-3-3 și cu asta basta, am încheiat bâlciul! De aia nu-i mingea la noi, că n-avem mijloc. Tavi Popescu nu mai costă bani! I-am schimbat poziția. Când s-a dus în stânga, a făcut câteva faze. Cum să joace Popescu al doilea vârf? Trebuie să ai picioare, tată, de oțel! El n-are picioare de oțel, are picioare de diamant. De cristal, da. N-are cum să joace acolo, trebuie să ai forță în picioare. Ei, ca specialiști, trebuie să știe dinainte. Eu îmi dau seama în timpul jocului! Nu poate să joace acolo, e peste mâna lui", a declarat Becali, conform PRO Arena. Sursa: www.digisport.ro
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.