Sari la conținut

Propunere bannere


Kobra

Postări Recomandate

Nume : @Kobra

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun inlocuirea bannerelor gametracker ale serverelor de cs 1.6 de pe forum.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :

Aceasta propunere se adreseaza in primul rand detinatorilor de servere (probabil cei mai vechi imi inteleg nemultumirea fata de gt.com) dar si administratiei forumului. De-a lungul timpului au fost nenumarate probleme intre servere si comunitati din tara si administratia gametracker.com pe tema derank-ului serverelor de 1.6 si teamspeak fara prea multe dovezi si explicatii. Personal,am patit-o si eu acum cativa ani,am inghitit in sec,am schimbat ip-ul serverului si am mers mai departe.Recent,observ ca a fost o problema de scanare multipla a serverelor,lucru ce a facut ca foarte multe redirecte sa ajunga chiar in top15 si sa stea acolo ,fara ca cineva din staff sa raspunda multiplelor report-uri (ale mele si probabil ale altor cateva sute de persoane) + a adus la viata topicuri de pe forumul lor in care userii posteaza de ceva timp pe acesta tema (tot fara raspuns) : https://www.gametracker.com/games/cs/forum.php?thread=184660

Intrebarea mea este: De ce sa le mai folosim bannerele,de ce sa mai luam ranking-ul lor de bun cand ei au abandonat site-ul? Sunt cateva alternative (exemplu tsarvar.com/gametracker.rs) ce ofera acelasi lucru pe care il ofera gametracker si chiar mai mult (bannere,stocarea orelor jucatorilor,chat,statistici mape,reviews) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt de acord cu tine, dar pentru această schimbare mare va dura mult timp pentru că majoritatea sau toate serverele le aparțin, dar cu asta este o idee excelentă și sper să accepți
mult succes prietene

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Eu unul sunt scarbit de gametracker.com nu neaparat ca sunt in situatia in care timp de cateva luni bune am fost in top 5 cu serverul  pentru ca sunt foarte multe servere in aceeasi situatie , ci si din faptul ca daca te uiti in top50 aproximativ 35 de servere sunt redirecte si nimeni nu face nimic  ( ma refer din partea administratiei ) . 

Eu personal sunt adeptul tsarvar , gametracker.rs ( chiar daca are si reclama cu boosting ) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Presupun ca ar trebui sa fie un forum mai mare care sa faca schimbarea asta ca apoi sa faca si altii. Care o face primul? :)

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PRO + propun:

Ar fi interesant sa isi poata personaliza fiecare server in parte.. de exemplu, pe game-state.com iti poti face tu ce culori vrei:

http://www.game-state.com/index.php?game=cs

Iata ce optiuni de tracker pentru server ai dar si cum le poti personaliza:

image.thumb.png.036b43527631f274370b705c62852d8c.png

image.thumb.png.8ab87861aa2c9dec3d9ed961e8d93287.png

image.thumb.png.e8f37b5a9b474e3148f4bde589c450c6.png

image.thumb.png.b7b4d8cea04638d8f10f09232c7ac945.png

Zic ca ar fi ceva mai atragator sa isi faca fiecare dupa bunul plac, sa "coloram" putina zona. Acum sa vedem ce decid baietii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Propunere acceptata! Tinand cont de parteneriatul cu gtrs, vor fi puse bannere de pe gametracker.rs !:acceptat::topic_inchis:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate