p o w e r # 1 3 3 7 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Nickname:Vali C. Nume Real:Chelba Marian Valentin Vârsta Reală:17 Număr de Posturi:32 Sunt recomandat de @jNt Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? Nu stiu exact Experienţă moderare:4 ani si ceva Categoria de Moderare pentru care optaţi:Multimedia si la Gaming O scurtă descriere despre dvs. :Sunt un veteran pe comunitati...am mai fost pE mai multe forumurile ma cunoaste @NeRvOaSa Si @jNt Motivul pentru care doriţi un acces:Doresc sa ma alătur si eu acestui forum Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi:Activitate si informati noi Alte precizări (opţional):Sunt trimis de @jNt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeMeGe Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Faptul că sunteti recomandați nu ma încălzește cu nimic. Dacă ei va vor sa lase un pro. Oricum meriti un pentru posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jNt Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 PRO, sa te vad ce stii =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOne Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 dorim implicare din partea ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Acceptat ca moderator la sectiunea multimedia & gaming . Topic inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.