Sari la conținut

[JOCURI FREE] ORIGIN & ELECTRONIC ARTS


Postări Recomandate

Nume joc :  APEX -LEGENDS- 
Poză apex-featured-image-16x9.jpg.adapt.crop1

Mai multe detali

 

 

Gen: Acțiune ,  Shooter

Data de lansare: 4 februarie 2019

Evaluare: 16+

Editor: Arts Electronic

Dezvoltator: Respawn Entertainment

Limbi acceptate: Deutsch (DE), Engleză (SUA), Español (ES), Español (MX), Français (FR), Italiano, 日本語, 한국어, Polski, Português (BR), Русский язык, 中文(简体), ︭本語, ︭本語)

Link pentru joc: APEX -LEGENDS- 

 

Cucerește cu un personaj în Apex Legends, un shooter cu eroi gratuit* în care personaje legendare cu abilități puternice fac echipă pentru a lupta pentru faimă și avere la marginea Frontierei.

Stăpânește o listă în continuă creștere de legende diverse, joc de echipă tactic profund și inovații îndrăznețe și noi, care depășesc experiența Battle Royale - toate într-o lume accidentată în care orice poate merge. Bun venit la următoarea evoluție a Hero Shooter.

CARACTERISTICI CHEIE

O listă de personaje legendare -— Stăpânește o listă în creștere de Legende puternice, fiecare cu propria personalitate unică, puncte forte și abilități care sunt ușor de înțeles, dar dificil de stăpânit cu adevărat.

Construiește-ți echipajul — Alege-ți legenda și combină abilitățile lor unice împreună cu alți jucători pentru a forma echipajul suprem.

Joc strategic în echipă — Fie că te lupți într-un oraș uriaș, plutitor în Battle Royale sau te duelezi în arenele apropiate, va trebui să te gândești repede. Stăpânește abilitățile unice ale Legendei tale și coordonează-te cu colegii tăi pentru a descoperi noi tactici și combinații puternice.

Combate inovatoare — Stăpânește o gamă în expansiune de arme și echipamente puternice. Va trebui să te miști rapid și să înveți ritmurile fiecărei arme pentru a profita la maximum de arsenalul tău. În plus, schimbă-l în moduri pe timp limitat și pregătește-te pentru o mulțime de conținut nou în fiecare sezon.

Univers în continuă expansiune — Apex Legends are loc într-un univers captivant în care povestea continuă să evolueze, hărțile se schimbă în fiecare sezon și noi Legende continuă să se alăture luptei. Pune-ți amprenta pe Jocurile Apex cu o multitudine de ținute distinctive și alătură-te aventurii!


Acest joc include achiziții opționale în joc de monede virtuale care pot fi folosite pentru a achiziționa articole virtuale în joc, inclusiv o selecție aleatorie de articole virtuale în joc.

 

Cerințe de sistem

CERINȚE MINIME

OS: Procesor Windows 7 pe 64 de biți
(AMD): AMD FX 4350 sau
procesor echivalent (Intel): Intel Core i3 6300 sau
memorie echivalentă: 6 GB - DDR3 @1333 RAM
Placă grafică (AMD): AMD Radeon™ HD 7730
Graphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GT 640
DirectX: 11 Placă video compatibilă sau echivalent
Cerințe de conexiune online: 512 KBPS sau mai rapidă conexiune la internet
Spațiu pe hard disk: 22 GB


CERINȚE RECOMANDATE

OS: Procesor Windows 7 pe 64 de biți
(AMD): Ryzen 5 CPU sau procesor echivalent
(Intel):Intel Core i5 3570K sau
memorie echivalentă: 8GB - DDR3 @1333 RAM
Placă grafică (AMD): AMD Radeon™ R9 290
Placă grafică (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 970
DirectX: 11 Placă video compatibilă sau echivalent
Cerințe de conexiune online: Conexiune în bandă largă
Spațiu pe hard disk: 22 GB 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nume joc :  Command & Conquer: Alianțe Tiberium 

Poză : 260px-C&C3logo.jpg

Mai multe detali : 

Prezentare generală

Gen :  Strategie

Data de lansare:  28 martie 2013

Evaluare: 16+

Editor:  Arts Electronic

Dezvoltator: EA Phenomic

Limbi acceptate:  engleză (SUA)

Link-uri pentru jocuri:  Forumuri pe site-ul oficial
 

Descriere

Command & Conquer Tiberium Alliances introduce o modalitate complet nouă de a juca în universul C&C cu un joc MMO de strategie gratuit, bazat pe browser.

Bazat pe universul Command & Conquer Tiberium, abilitățile tale de Comandant vor fi puse la încercare pe măsură ce intri în lupta pentru resurse și dominația lumii.
Construiește-ți baza, optimizează-ți producția de resurse și descoperă noi tactici de atac și apărare în timp ce pregătești bătălii Jucător vs Jucător și Jucător vs Mediu.

Cel mai important, va trebui să construiți alianțe strategice pentru a coordona atacurile masive și pentru a vă sprijini reciproc pentru lupta pentru
Tiberium.

 

Cerințe de sistem

Command and Conquer Tiberium Alliances acceptă oficial: Firefox 4.0+, Internet Explorer 9+ și Google Chrome. Pot funcționa și alte browsere, dar pentru o experiență de joc cât mai bună posibilă, vă recomandăm să utilizați unul dintre browserele acceptate enumerate mai sus.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nume joc : Star Wars™: The Old Republic™

Poză : capsule_616x353.jpg?t=1644940957

Mai multe detali : 

 

Gen: MMO ,  Jocuri de rol

Data de lansare: 20 decembrie 2011

Evaluare: 16+

Editor: Arts Electronic

Dezvoltator :  BioWare

Limbi acceptate:  Deutsch (DE), engleză (CA), engleză (SUA), Français (CA), Français (FR)

Link-uri pentru jocuri:  Forumuri pe site-ul oficial

Intră în centrul propriei povești Star Wars ™ în timp ce îți alegi calea pe partea luminoasă sau întunecată a Forței™. Fiecare alegere pe care o faci poate schimba modul în care se desfășoară povestea ta, inclusiv răsturnări neașteptate ale poveștii sau consecințe devastatoare care te afectează pe tine și pe însoțitorii tăi. Joacă ca una dintre cele opt clase emblematice Star Wars ™, inclusiv Jedi Knight, Sith Warrior, Smuggler, Trooper, Bounty Hunter și multe altele - aceasta este povestea ta și tu decizi cum vrei să-ți construiești reputația în galaxie! Joacă gratuit prin 60 de niveluri de poveste, inclusiv Războiul Stelelor

original™: The Old Republic™, împreună cu expansiunile Rise of the Hutt Cartel și Shadow of Revan! Ca abonat, puteți primi acces la toate expansiunile, inclusiv Cavalerii Imperiului Căzut, Cavalerii Tronului Etern și Onslaught. În plus, primiți opțiuni suplimentare de caracter, câștig mai mult de experiență, împreună cu o recompensă lunară de 500 de monede Cartel pe care să le cheltuiți la Cartel Market din joc pentru îmbunătățiri de caractere, armuri și seturi de arme pentru a vă personaliza personajul și multe altele.


Caracteristici cheie

Înfruntă-ți destinul. Alegeți-vă calea pe partea luminoasă sau întunecată a Force™ în timp ce vă construiți moștenirea. Călătorește prin galaxie în misiuni de poveste epică, pilotează-ți propriul Starfighter, luptă prin lupte spațiale în ritm rapid și chiar construiește-ți propria fortăreață personalizată pentru a te odihni și a te bucura de prada războiului. Alege unul dintre cele opt roluri emblematice și devii eroul propriei tale saga personale Star Wars ™!

Construiește-ți Alianța. Faceți cunoștință cu personaje interesante în timp ce vă aventurați, care vi se pot alătura ca însoțitori, luptând alături de dumneavoastră. Alege prietenia, romantismul sau trădarea – dar ai grijă, deoarece alegerile au impact și nu știi niciodată când sau unde s-ar putea întâlni din nou drumurile tale.

Joacă în felul tău. Alătură-te prietenilor sau inamicilor tăi într-o galaxie departe, departe. Călătoriți singur prin galaxie în timp ce jucați prin misiuni de clasă bazate pe povești sau alăturați-vă altora în zonele de război între jucători și jucători. Puteți chiar să vă alăturați unor grupuri mai mari de jucători pentru a doborî cei mai înfricoșători inamici din galaxii. Când bătălia se termină, întâlniți-vă cu prietenii din Flotă, unde socializarea este o distracție galactică.

Pregătește-te pentru o călătorie care te va duce prin galaxie ca eroul din centrul propriei tale povești 
Star Wars ™ – este destinul tău!


* Star Wars ™: The Old Republic™ este un joc free-to-play cu diverse opțiuni de abonament. Consultați pagina de cumpărare pentru mai multe detalii.

 

Cerințe de sistem

Procesor:
• AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ sau mai bun
• Intel Core 2 Duo 2,0 GHz sau mai bun
Sistem de operare:
• Windows 7 sau o versiune ulterioară
RAM:
• Windows 7: 3 GB RAM
Star Wars : The Old Republic necesită o placă video care are un minim de 1 GB de RAM la bord, precum și suport pentru Shader 3.0 sau mai bun. Exemplele includ:
• Intel HD 3000 sau mai bună
• AMD Radeon HD 7450
• Unitate DVD-ROM Nvidia GeForce 610

– viteză de 8x sau mai bună (necesar pentru instalare numai din edițiile fizice) – vă recomandăm să utilizați
programul de instalare digital .
Este necesară conexiune la internet pentru a juca.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate