Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume reclamant:Blonda

Nume admin reclamat:FanTa.

Motiv:Pune saci cand cineva are deja lm , nu stie nici regulamentu +un limbaj foarte frumos din partea unui helper

Durata Ban (Daca este cazul): ce vreti voi puteti sa ii dati

Dovada(video/poza/demo):Screenshot_2022-08-10_232327.png.f23430bf657daf636f18b032b140f6d7.pngScreenshot_2022-08-10_232445.png.4defa506408a10ee9e136288a99fde29.png

Postat (editat)

1 la mana nu vad sa te fi injurat/insultat de familie/viata personala sau alegerile tale, este o gluma inofensiva care fiecare o trateaza atat cat il/o duce mintea 

2 la mana, nu eram dupa lm, nici nu l observasem, l am observat abea dupa ce mi ai zis.

3. la mana nu era lm ul meu

p.s vreau niste dovezi clare in contrariul la ce am zis eu, ca am fost dupa lm sau sa fi fost lm ul meu, sau macar sa fi fost sacii mei acolo :D  :D  

de obesrvat nu l am observat ca era in spatele meu :) 

Editat de vladmariniuc14
Postat (editat)

3. Nu aveti voie sa puneti in acelasi timp laser si saci. Puteti folosii laserul iar dupa ce se sparge sa puneti saci. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

-nu conteaza unde e lm-ul scrie clar ca nu ai voie sa pui lm si saci in acelasi timp

-2 la mana tinand cont ca esti helper zic si eu ca trebuie sa ai un limbaj decent pe sv pentru ca tu ar trebui sa te numesti "UN EXEMPLU" pentru playeri de pe server nu sa stai sa incalci fix tu regulamentu pentru ca dupa stau toti sa faca fix ce faci tu 

Editat de Ardeleanca
Postat (editat)
Acum 5 minute, Ardeleanca a spus:

3. Nu aveti voie sa puneti in acelasi timp laser si saci. Puteti folosii laserul iar dupa ce se sparge sa puneti saci. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

-nu conteaza unde e lm-ul scrie clar ca nu ai voie sa pui lm si saci in acelasi timp

acolo nu scrie ca nu am voie sa fiu intr o incapere unde sunt saci si lm in acelasi timp dar sa nu fie pusi de mine, dupa ce am observat ca lm-ul era pus de "telecomanda" l am rugat sa l scoata, nu l a scos si i am dat slay, apoi am stat inainte la lm.

dupa parerea mea sunt dovezi insuficiente!

sorry pt post hunt, acesta este ultimul mesaj!

Editat de vladmariniuc14
Postat (editat)

"nu va sa fie scris ca nu am voie sa stau intr o incapere unde sunt saci si lm dar nu sunt pusi de mine."

-cum poti zice ca nu erau pusi de tine cand fix cu o runda in urma ai facut exact la fel cand aveam 2 lm-uri puse cu dany si ai venit fix tu si puneai saci cand noi aveam deja 2 lasere puse si te-am avertizat si runda urmatoare erai cu aia in camera aia sau ce o fi si ala avea lm lung si tu puneai in fata la zm saci

Editat de Ardeleanca
Postat (editat)

Confirm faptul ca a pus saci si laser in acelasi timp si in aceeasi ascunzatoare (pacat nu mi sa putut salva poza), dar as mai vrea sa adaug niste chestii...

1. Te comporti foarte urat cu jucatorii si le dai block mereu.

Imgur 1
Imgur 2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Dai slay la persoane care vrei tu.

Imgur 3

Dupa cum ti-am mai explicat, persoane ca human nu
sunt obligati sa te lase sa intri in ascunzatoare cu ei,
poti da /team cu ei ca sa poti trece prin ei. In cazul
respectiv trebuia sa-ti cauti alta ascunzatoare.

P.S: Esti scripter dar nu stii sa schimbi o mapa... 

Imgur 4

Editat de Metra
Postat
Acum 2 minute, Metra a spus:

Confirm faptul ca a pus saci si laser in acelasi timp si in aceeasi ascunzatoare (pacat nu mi sa putut salva poza), dar as mai vrea sa adaug niste chestii...

1. Te comporti foarte urat cu jucatorii si le dai block mereu.

Imgur 1
Imgur 2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Dai slay la persoane care vrei tu.

Imgur 3

Dupa cum tiam mai explicat, persoane ca human nu
sunt obligati sa te lase sa intri in ascunzatoare cu ei,
poti da /team cu ei ca sa poti trece prin ei. In cazul
respectiv trebuia sa-ti cauti alta ascunzatoare.

sunt total de acord cu ce zici tu aici si cu dovezile date. Recunosc am momente cand ma frustrez fiindca ABD ala cum l o mai chema mi a facut block toata ziua, cineva imi spune daca imi face block sa i dau slay, altu imi zice ca n am voie, ma rog, cu acest fapt sunt total de acord de a fi sanctionat!

Postat (editat)
Acum 3 minute, vladmariniuc14 a spus:

sunt total de acord cu ce zici tu aici si cu dovezile date. Recunosc am momente cand ma frustrez fiindca ABD ala cum l o mai chema mi a facut block toata ziua, cineva imi spune daca imi face block sa i dau slay, altu imi zice ca n am voie, ma rog, cu acest fapt sunt total de acord de a fi sanctionat!

Se da sanctiune ca zombie daca faci block, dar ca human nu este obligat sa te lase sa intri, ti-am zis-o de multe ori!

Editat de Metra
Postat

6. Cand sunteti intr-o ascunzatoare cu inca cineva, nu aveti voie sa puneti laser+saci, ori saci ori laser.Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay->Kick->Ban 15 min.

Si daca tot n-ai citit regulamentu iti mai las aici si regula cu nr 6 unde scrie cam clar 

Postat

Ok. Am observat ca nu-l vreti in staff, acum ii faceri reclamatii la care adaugati motiv ca face block.

Fanta va primi remove.

t/c

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate