Sari la conținut

» Request if string and call


Postări Recomandate

Nume :  Cătălin.

Vârstă : 23 de ani.

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc să aplic pentru gradul de "Global Moderator". Consider că am demonstrat că sunt o persoană capabilă și serioasă, devotată și determinată prin activitatea mea de zi cu zi, proiectele inovative aduse în atenția utilizatorilor comunității și ajutorul oferit peste tot forumul.

Ce sectiune dorești spre moderare? : Doresc să moderez general, în continuare ocupându-mă și de secțiunea mea!

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Secțiunilor pe care o să le am sub gestiune, totul o să fie aranjat, curat și bine pus la punct.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  Activitatea mea pe forum s-a bazat pe calitate și nu cantitate, secțiunea de IT, din punctul meu de vedere are tutoriale cu cap realizate și sunt benefice pentru orice utilizator care dorește să înceapă cariera de "programator", utilizator Linux. Seriozitatea a fost și o să fie mereu la ea acasă! De asemenea, după cum bine știți, fără să fiu "sfătuit" de cineva, am dezvoltat propria aplicația de Android și macOS a comunității, prin asta pot spune că m-am făcut oarecum remarcat! O puteti regăsi aici. Consider că sunt o persoană destul de demnă de a primii oportunitatea să gestionez tot patrimoniul forumului general și nu doar o secțiune.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sunt conștient, am fost și o să fiu în continuare!

Ești recomandat de cineva din comunitate? : @Andrei @ LeagueCS@lyfe @dRama @Store Marshall™ @b0rn0key @PlayZeeK. # GFXș.a

Alte precizări : Consider că mi-am îndeplinit datoria morală pe care am acceptat-o intrând în posesia gradului de moderator pe o secțiune, se poate observa o activitate decentă la sectiunea moderată de mine și de asemenea mai consider că inițiativele mele duc spre bine pentru comunitate, totuși am dezvoltat 2 aplicații pentru această comunitate și mai urmează câteva surprize pe care le am în plan. 

Pot preciza cu mândrie că aplicațiile acestui proiect au fost scrise folosind următoarele limbaje de programare;

"Android Studio / Kotin /Java / Xml"

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Mereu am fost adeptul ședințelor, unde aș prefera să preiau și cuvântul din când în când.

Mulțumesc!

Cu aleasă considerație, Cătălin!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnule Cătălin, analizând cererea dvs. de upgrade, aveți un :pros:datorită unicității posturilor pe forum. Prin urmare, vă doresc succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu unul nu pot sa ma pronunt pentru ca din punctul meu de vedere e o decizia pe care o fac Administratori / Fondatori .

Pro nici de cum nu am cum sa dau pentru ca nu ar fi corect fata de cei care au muncit sa atinga gradul de Global - Moderator in timp si prin munca , nu ar fi corect nici fata de cei care isi fac treaba si doar asteapta ziua de up

Iar dupa cum ai observat cereri de up nu se fac , adevarat aplicatia a fost ceva frumos , folositoare .

Decizia ramane la voi , din punctul meu de vedere suntem toti egali indiferent de gradul pe care il avem ! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Într adevăr nu se fac cereri up. Însă privind munca depusa observam ca posturile lui nu sunt copy Paste asa cum sunt la majoritatea. Este o altfel de munca, băiatul este în domeniu și se pricepe în ceea ce face. Eu unul sunt :pros:

Credeți ma ca este bataie de cap sa pui cuvânt cu cuvânt mai ales dacă este un topic propriu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrator

Te cunosc de mult timp, consider ca te poți descurca cu aceasta funcție de " Global - Moderator ", dar cum a zis și colegul meu @Andrei @ LeagueCS nu pot sa dau PRO acestei aplicații deoarece nu ar fi corect față de alții.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

:RESPINS:

Sunt de parere ca toti din staff-ul leaguecs sunt egali.

La fel cum si ceilalti muncesc pentru a avea gradul pe care il au in momentul de fata, trebuie sa munciti si voi.

Nu ar fii drept ca o persoana sa sara peste '' n '' grade.

Up-urile se vor acorda la momentul potrivit, fara a fii nevoie de o cerere pe forum :) 

Daca chiar iti doresti atat de mult acel grad, continua activitatea pe categoria ta de moderare iar up-ul va venii si el la momentul potrivit.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate