LCS PREMIUM Andt. Posted August 3, 2022 LCS PREMIUM Posted August 3, 2022 Nume : Andrei Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Sunt mai multe vor fi precizate mai jos Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Aspect,mici modificari. Afisarea live-urilor cu Sedan - La inceput imi placea dar acuma parca e putin deranjat daca se poata sa fie o optiune sa le pui/scoti. Member title - sa fie o limita de caractere si sa il poti seta tu din edit profile , gradul sa fie mutat sub avatar iar member title sa fi vizibil intre nume si avatar Informatii utilizator - Pe profil sa iti poti seta link-ul de la profilul de steam , discord-ul , sa iti arete tara de unde este utilizatorul . Rank-uri forum - Ma gandeam ca daca tot avem la baza servere de COUNTER STRIKE , rank-urile sa fie cele de pe cs go/ faceit ( cred ca ar arata mai bine ) Badge-ul de Membru Popular sa fie la un numar de urmaritorii mai mic ( nu am vazut pe nimeni sa aibe 150 ) Badge-uri pentru : X numar reputatie , Y numar de postari ( Gen X a atrins pragul de 1000 reputatie/postari ) Un badge pentru staff-ul sau membrii foarte activi pe serverul de teamspeak3 O paleta care sa iti permita sa schimbi culoarea la forum Eliminare categorie : - Discutii auto
LCS PREMIUM ᴹᴿIuLyAnNn ;x Posted August 3, 2022 LCS PREMIUM Posted August 3, 2022 O idee foarte buna !!
Community Founders John @ Anormalii Posted August 4, 2022 Community Founders Posted August 4, 2022 Hai sa raspund punctual : Afisarea live-urilor cu Sedan - La inceput imi placea dar acuma parca e putin deranjat daca se poata sa fie o optiune sa le pui/scoti. = > Contra , nu vad cu ce ar ajuta forumul , cred ca l-ar incarca aiurea. Member title - sa fie o limita de caractere si sa il poti seta tu din edit profile , gradul sa fie mutat sub avatar iar member title sa fi vizibil intre nume si avatar - PRO , dar doar de la un anumit numar de postari in sus si de la o vechime de comunitate ; Informatii utilizator - Pe profil sa iti poti seta link-ul de la profilul de steam , discord-ul , sa iti arete tara de unde este utilizatorul . = > PrO Rank-uri forum - Ma gandeam ca daca tot avem la baza servere de COUNTER STRIKE , rank-urile sa fie cele de pe cs go/ faceit ( cred ca ar arata mai bine ) = > Din punctul meu de vedere e inutila treaba asta , LeagueCS nu inseamna doar CS , inseamna mult mai mult iar treaba asta cred ca necesita o modificare puternica la teme , ceea ce nu ar aduce decat posibile probleme . Badge-ul de Membru Popular sa fie la un numar de urmaritorii mai mic ( nu am vazut pe nimeni sa aibe 150 ) . Aici sincer e chestie de imagine , nu prea vad cu ce ar ajuta comunitatea....deci CONTRA Badge-uri pentru : X numar reputatie , Y numar de postari ( Gen X a atrins pragul de 1000 reputatie/postari ) => Pro daca se poate corela cu member title si astea.. Un badge pentru staff-ul sau membrii foarte activi pe serverul de teamspeak3 . Cred ca asta se poate face prin cei de la GFX . Desi mi se pare suficient gradul de STAFF TS3 . O paleta care sa iti permita sa schimbi culoarea la forum => La cate probleme au fost cu tema , asta ar fi una in plus. ..deci contra. Atata timp cat nu este nimeni implicat pe acea categorie , cred ca o putem muta la Arhiva . Cam astea sunt parerile mele despre propuneri.
Community Founders Ares Posted August 26, 2022 Community Founders Posted August 26, 2022 Sa revina tot staff ul din CO si vom discuta mai in detalii
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Posted August 26, 2022 LCS PREMIUM Posted August 26, 2022 Un mic Update Rank-uri forum - Ma gandeam ca daca tot avem la baza servere de COUNTER STRIKE , rank-urile sa fie cele de pe cs go/ faceit ( cred ca ar arata mai bine ) - a durat ceva sa punem in aplicare rank-urile actuale, daca am schimba rank-urile tot sistemul va trebuii refacut pentru un lucru dupa parerea mea inutil. Badge-ul de Membru Popular sa fie la un numar de urmaritorii mai mic ( nu am vazut pe nimeni sa aibe 150 ) - Rezolvat, am scazut la 50 urmaritori Badge-uri pentru : X numar reputatie , Y numar de postari ( Gen X a atrins pragul de 1000 reputatie/postari ) - Lucrez la asta in momentul de fata, astept propuneri de la voi cu numerele exacte pentru aceste badge-uri '' 5.000 posturi / 10.000 posturi '' sau ce alte ideei ati avea. Un badge pentru staff-ul sau membrii foarte activi pe serverul de teamspeak3 - Sistemul de badge-uri nu functioneaza pentru toate lucrurile automat, asta ar insemna sa fie permanent un administrator / fondator prezent pentru a acorda niste badge-uri inutile dupa mine. Consider ca ar trebuii sa ne preocupam timpul cu niste chestii mai importante de facut pe forum decat a sta zilnic sa adaugam / scoatem badge-uri anumitor persoane. Despre celelalte propuneri vom discuta totusi cum a spus si Ares cand vor fii toti din Administratia LeagueCS prezenti.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.