-wAa- Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Nume : Marius Vârstă : 31 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut comunitatea cu ce pot. Ce sectiune dorești spre moderare? : Counter-Strike 1.6 / plugins etc. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : postari si acitivitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : La categoria respectiva nu am , dar voi fi activ intre orele 06:30 - 09:00 dimineata / seara intre orele 20:30 - 23:30 Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu. Alte precizări : Nu am Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
-wAa- Posted August 3, 2022 Author Posted August 3, 2022 Doresc ca cererea mea sa fie inchisa si mutata la cos. A intervenit ceva in familie si numai pot intra o perioada.
Community Founders John @ Anormalii Posted August 3, 2022 Community Founders Posted August 3, 2022 Cerere inchisa la solicitarea celui care a facut-o.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.