cnz- Postat August 1, 2022 Postat August 1, 2022 Nume : Andrei Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece vreau sa revin in domeniul comunităților și caut o comunitate stabilă Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Postări și activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : La categoria respectiva nu una foarte grozava, dar ma voi apuca de treaba Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Sigur Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : - Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
LCS PREMIUM Andt. Postat August 1, 2022 LCS PREMIUM Postat August 1, 2022 Eu iti acord un pro dar vreau sa te pui pe treaba !
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat August 1, 2022 LCS PREMIUM Postat August 1, 2022 Pro. Apucă-te de treabă.
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat August 1, 2022 Administrator Postat August 1, 2022 Și eu unul sunt de acord. Succes.
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Postat August 1, 2022 LCS PREMIUM Postat August 1, 2022 Pro și din partea mea! Bafta!
Fondator John @ Anormalii Postat August 1, 2022 Fondator Postat August 1, 2022 Acceptat . Bine ai venit si spor la treaba ! Te rog sa urmaresti indicatiile colegilor de pe forum in privinta realizarii postarilor si nu numai ! Succes !
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.