cnz- Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Nume : Andrei Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece vreau sa revin in domeniul comunităților și caut o comunitate stabilă Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Postări și activitate Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : La categoria respectiva nu una foarte grozava, dar ma voi apuca de treaba Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Sigur Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : - Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
LCS PREMIUM Andt. Posted August 1, 2022 LCS PREMIUM Posted August 1, 2022 Eu iti acord un pro dar vreau sa te pui pe treaba !
Girls Queen of Frostbite Posted August 1, 2022 Girls Posted August 1, 2022 Din partea mea, pro. Mult succes.
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Posted August 1, 2022 LCS PREMIUM Posted August 1, 2022 Pro. Apucă-te de treabă.
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted August 1, 2022 Community Administrators Posted August 1, 2022 Și eu unul sunt de acord. Succes.
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Posted August 1, 2022 LCS PREMIUM Posted August 1, 2022 Pro și din partea mea! Bafta!
Community Founders John @ Anormalii Posted August 1, 2022 Community Founders Posted August 1, 2022 Acceptat . Bine ai venit si spor la treaba ! Te rog sa urmaresti indicatiile colegilor de pe forum in privinta realizarii postarilor si nu numai ! Succes !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.