Trickstar Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Nume : darius Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pot ajuta comunitatea cu activitate, posturi! Ce sectiune dorești spre moderare? : jocuri online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate si posturi ! Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : am o activitate foarte buna Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? daa Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu. Alte precizări : am fost ocupat si de accea nu am mai intrat pe forum, dar o sa incep de acum iar cu posturi etc. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
LCS PREMIUM Andt. Posted July 31, 2022 LCS PREMIUM Posted July 31, 2022 Eu sunt pro avem nevoie de moderatori mai ales pe categoria respectiva dar incepe sa te ocupi de ea !
.Alexander Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Pro, începe să postezi pe categoria respectivă, iar pe partea de design posturi și promovări te mai ajutam și noi. Succes și toate bune!
Community Founders John @ Anormalii Posted July 31, 2022 Community Founders Posted July 31, 2022 Pro.
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Posted July 31, 2022 LCS PREMIUM Posted July 31, 2022 Pro, avem nevoie de moderatori.
Girls Queen of Frostbite Posted July 31, 2022 Girls Posted July 31, 2022 Acum 2 ore, Andrei @ LeagueCS a spus: Eu sunt pro avem nevoie de moderatori mai ales pe categoria respectiva dar incepe sa te ocupi de ea ! Pro, idem.
Community Founders John @ Anormalii Posted August 1, 2022 Community Founders Posted August 1, 2022 Acceptat . Spor la treaba !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.