LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Posted July 30, 2022 LCS PREMIUM Posted July 30, 2022 Nume : ANDREI IONUT Vârstă : 30 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : In primul rand sa ajut comunitatea, am experienta foarte buna in moderare, sunt activ zilnic si vad ca este multata activitate in aceasta sectiune Ce sectiune dorești spre moderare? : CS 1.6 Classic - NESTLE Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate, impilacre, rezolvarea problemelor la noii utilizatori,bunastarea sectiunii si totul ce imi sta in putinta si depinde de mine si de gradul de Moderator Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Activitate zilnica Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur Ești recomandat de cineva din comunitate? : @kiDDy Alte precizări : Sunteti o comunitate de nota 10+ si mi-ar face placere sa fac parte din stafful vostru Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Desigur
LCS PREMIUM Andt. Posted July 30, 2022 LCS PREMIUM Posted July 30, 2022 In primul rand nu poti modera categoria unui server ! Categorile pe care le ai : stiri , multimedia, jocuri online . Daca doresti ajutor legat de ce tine de moderare unei categoria poti sa imi lasi un mesaj si te ajut cu drag ! Momentan contra !
.Alexander Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Salutări, noțiunea de „Moderator” forum se referă la crearea de conținut pe o anumită categorie. Prin urmare, dvs. ați cerut să aveți acces la categoria „NESTLE - CS 1.6 Classic”, ceea ce nu este bine din punct de vedere al formulării. Lucrul acesta îl face deținătorul de server, la categoria „Forum Management”. Din partea mea, , cerere incompletă și în plus nu văd pe nicăieri categoria de moderare (Știri, multimedia etc.). Toate bune! EDIT: + posturile aferente categoriei dorite de moderare, sunt total absente.
Girls Queen of Frostbite Posted July 30, 2022 Girls Posted July 30, 2022 Contra, cum au spus colegii mei mai sus.
b0rn0key Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Gradul acordat moderarii serverului este Manager server, nu cel de moderator, iar acel grad la sv respectiv este dat la cererea detinatorului principal. Scrie destul de clar ca aici nu este zona pentru grade servere
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted July 30, 2022 Community Administrators Posted July 30, 2022 Stimate domn, văd ca ai o varsta înaintată ceea ce înseamnă ca tipologia unei explicații poate sa fie percepută ca atare. Ceea ce dorești tu, nu se poate, deoarece secțiunea NESTLE, aparține de un server din comunitate cu o administrație bine stabilita și bine definita, noi, ca și membrii, respectiv viitori moderatori, putem sa optam sa moderam anumite categorii e.g sunt specificate mai sus. Formează-ti o documentație de început, verifica regulamentul general, vezi cum ai putea sa te încadrezi și depune putina munca pentru a opta sa faci parte din echipa administrativa. O seara frumoasa, nu o sa răspund pro sau contra pentru ca am fost destul de conchis în reply-ul pe care l-am făcut!
MaNiFeSt: @ AdD Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 CONTRA Motivele sunt mai sus! Mulțumesc o zi frumoasă!
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Posted July 31, 2022 LCS PREMIUM Posted July 31, 2022 Motivele sunt specificate mai sus!
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Posted July 31, 2022 LCS PREMIUM Posted July 31, 2022 Nu puteti modera o sectiunea a unui server unde nu sunteti fondator.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.